Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Ειδικότερα, λίγο πριν τις 15.30 το κύριο μέτωπο είναι ανατολικά της Αγίας Παρασκευής προς Βαθιακό.
Μάλιστα, εστάλη πριν λίγο και νέο μήνυμα από το 112 σε όσους βρίσκονται στην περιοχή Σάτα να απομακρυνθούν προς Κλήμα και σε όσους βρίσκονται στην περιοχή Ρίζικας να εκκενώσουν προς Μάνδρες. Είχαν προηγηθεί μηνύματα σε όσους βρίσκονται στον Πλάτανο να απομακρυνθούν προς Λοχριά και λίγο νωρίτερα όσοι βρίσκονταν στο Βαθιακό να εκκενώσουν προς Πλάτανο.

Κλείσιμο

 

 

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και πλέον επιχειρούν, 228 πυροσβέστες με 47 οχήματα, 14 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και περιοδικά 10 αεροσκάφη και 6 ελικόπτερα, εκ των οποίων τα 2 συντονιστικά.

Νωρίτερα εστάλησαν μηνύματα από το 112 σε όσους βρίσκονταν στην περιοχή Αποδούλου να απομακρυνθούν προς Φουρφουρά, αλλά και σε όσους βρίσκονταν στην Αγία Παρασκευή να κατευθυνθούν προς Μάνδρες.

 

Δείτε φωτογραφίες:

fotia-rethimno9
fotia-rethimno8
fotia-rethimno7
fotia-rethimno6
fotia-rethimno5

 

fotia-rethimno1
fotia-rethimno2
fotia-rethimno3
fotia-rethimno4

Η Φωτιά πολυ κοντα πλεον στο Αποδουλου!!! Σταθμος συνάντησης το πολιτιστικο Φουρφουρά γίνετε μεταφορα των Ηλικιωμένων με…

Posted by Manolis Psaroudakis on Thursday, August 8, 2024

Την ίδια ώρα, από τον Δήμο Αμαρίου έγινε γνωστό, ότι το Πολιτιστικό Κέντρο στο Φουρφουρά είναι ανοικτό για όσους ειδοποιήθηκαν ή ειδοποιηθούν να απομακρυνθούν από τις οικίες τους.

Διαβάστε ακόμη: