Αρκετά είναι τα φαβορί στο σημερινό κουπόνι. Ξεχώρισα 3 από την Γερμανία, την Αγγλία και την Ισπανία.

Η Ντόρτμουντ κέρδισε χτες με 2-1 τη Λειψία κι έμεινε μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας. Λογικά απόψε θα έχει και πάλι «συγκάτοικο» την Μπάγερν. Εύκολα ή δύσκολα πρέπει να περάσει από τη Στουτγάρδη. Ποντάρω στο «διπλό» της.

Η Τσέλσι έχει μείνει πολύ πίσω στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι πιθανό να βγάλει αντίδραση στο παιχνίδι με την Λιντς. Έχει «κάψει» πολύ κόσμο φέτος με τις γκέλες της. Η Λιντς ηττήθηκε στις 2 πρόσφατες εξόδους της από την Έβερτον με 1-0 και τη Φούλαμ 2-0. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις επιτυχίες η Τσέλσι. Στο 1,58 είναι ο «άσος» της.

Ποντάρω και σε 1 «άσο» με απόδοση 1,62 από την Ισπανία, της δυνατής εντός έδρας Μαγιόρκα κόντρα στην ουραγό και καταδικασμένη σε υποβιβασμό Έλτσε. Πέντε σερί νίκες έχει στο νησί, οι 4 με 1-0, στα ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, τη Βαγιαδολίδ, τη Θέλτα και τη Ρεάλ Μαδρίτης και η 5η και πιο πρόσφατη με 4-2 κατά της Βιγιαρεάλ.

Στην Ισπανία έχει αξία το Goal/Goal στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Σεβίλλη. Το βρίσκουμε στο 2,10 στο Πάμε Στοίχημα. Η Ατλέτικο σκοράρει στην έδρα της. Η Σεβίλλη βρίσκει δίχτυα εκτός. Μπήκε σε περιπέτειες μετά την εντός έδρας ήττα της με 2-3 από την Οσασούνα. Πετυχαίνει γκολ, αλλά έχει προβλήματα στην άμυνα.

Κλείνω με 1 Goal/Goal από τη Γαλλία, στο ντέρμπι της Λανς με τη Λιλ. Μοιρασμένες είναι οι αποδόσεις σε ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο παιχνίδι. Πιθανό είναι το σκοράρισμα και από τις 2 ομάδες. Σπάνια μένουν «άσφαιρες». Η Λανς μετράει 5 Goal/Goal στα 6 τελευταία παιχνίδια και η Λιλ 3 στα 4.

Διαβάστε περισσότερα