Ο Βλαντίμιρ Πούτιν και η φερόμενη ερωμένη του, Αλίνα Καμπάεβα, ζουν βασιλική ζωή με τα παιδιά τους σε ένα μυστικό παλάτι στην περιοχή Νόβγκοροντ, κοντά στη λίμνη Βαλντάι, περίπου στα μισά της διαδρομής μεταξύ της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης, αναφέρει η Daily Mail, επικαλούμενη το ανεξάρτητο ρωσικό μέσο Proekt media.

Το εν λόγω μέσο υποστηρίζει ότι δεν αποκαλύπτει πληροφορίες για τον αριθμό και το φύλο των παιδιών, τα οποία φέρεται να απέκτησε ο 70χρονος Ρώσος πρόεδρος με την 39χρονη πρώην Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, επειδή είναι «ανήλικα», αλλά δίνει πληροφορίες «σχετικά με το πού κρύβονται».

«Στη διάρκεια της έρευνας αυτής, δημοσιογράφοι του Proekt επιβεβαίωσαν πολλά στοιχεία για τη σχέση μεταξύ του Ρώσου προέδρου και της ερωμένης του, που φαντάζουν όλα να έχουν αντιγραφεί από μεσαιωνικά βιβλία Ιστορίας», λέει.

Ο πλούτος που φέρονται να έχουν σωρεύσει ο Πούτιν και η Καμπάεβα δεν έχει γίνει επίσημα γνωστός, αλλά πιστεύεται ότι είναι τεράστιος.

Μέρος αυτό του πλούτου είναι η έπαυλη στη λίμνη Βαλντάι, τη φύλαξη της οποίας έχουν αναλάβει επίλεκτες δυνάμεις της υπηρεσίας ασφαλείας FSO.

Το Proekt Media έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το εσωτερικό του κρησφύγετου του Πούτιν.

Η ξύλινη έπαυλη της ερωμένης του Πούτιν σε κτήμα 280 στρεμμάτων μέσα στο δάσος


Όπως υποστηρίζει στην έρευνά του, η ανέγερση της «βασιλικής κατοικίας» στο Βαλντάι άρχισε σχεδόν αμέσως μετά την ανάρρηση στην εξουσία του Πούτιν, που ζήτησε να θυμίζει το στιλ της έπαυλης την «Αγία Πετρούπολη», δηλαδή να αποπνέει την πολυτέλεια που απολάμβαναν οι τσάροι.

Διαβάστε περισσότερα