Πολλές είναι οι επιλογές που έχουμε με το σημερινό κουπόνι. Μη ξεχνάτε ότι ακολουθούν στα μέσα της εβδομάδας 4 παιχνίδια του Champions League και οι 16 αγώνες ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa League και του Conference League.

Μία από τις ομάδες που αγωνίζεται στο Champions League είναι η Λίβερπουλ. Η αποστολή της βέβαια είναι δύσκολη αφού για να προκριθεί πρέπει να ανατρέψει το 2-5 με το οποίο έχασε το πρώτο ματς από τη Ρεάλ. Προέρχεται από το εξίσου εντυπωσιακό 7-0 κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ανεβαίνει στο πρωτάθλημα με στόχο το εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Λογικά με τη φόρα που έχει πάρει θα περάσει από την έδρα της Μπόρνμουθ. Συνδυάζω το «διπλό» της με το Over 1,5 για να ανέβει στο 1,52 η απόδοση.

Άλλη μία ομάδα που παίζει μεσοβδόμαδα στο Champions League είναι η Νάπολι. Υποδέχεται την Άιντραχτ κι έχει το προβάδισμα για την πρόκριση μετά τη νίκη της με 0-2 στην Φρανκφούρτη. Θέλει να πάει με ανεβασμένο ηθικό στη ρεβάνς και είναι πιθανή η επιστροφή της στις επιτυχίες μετά την ήττα με 0-1 από τη Λάτσιο. Υποδέχεται την Αταλάντα, η οποία προβληματίζει με τις εμφανίσεις της και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Στο 1,62 είναι η απόδοση του «άσου».

Ρισκάρω με 1 «άσο» από την Ισπανία, της Θέλτα στο ματς με τη Βαγιεκάνο, αλλά πληρώνει 2,15 στο Πάμε Στοίχημα και αξίζει να παιχτεί. Η Θέλτα θέλει να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις. Στα 6 τελευταία παιχνίδια της έχει μόνο μία ήττα (με 0-1 από την Ατλέτικο) 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Βαγιεκάνο βρίσκεται κοντά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αλλά στα 4 τελευταία ματς δεν κέρδισε (0-3-1) και στα 2 πρόσφατα δεν σκόραρε. Πέρσι έχασε με 2-0 στο Βίγκο.

Καλή απόδοση 1,80 δίνει και ο «άσος» της Σεντ Ετιέν στο παιχνίδι της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας με την Αμιάν. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, «τρέχει» αήττητο σερί 5-1-0 και ήδη απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Η Αμιάν στα 4 πρόσφατα ματς έχει μία νίκη και 3 ήττες.

Κλείνω με 1 Over από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, στον αγώνα της Μπρεστ με την Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι πιθανό το ξέσπασμα της Παρί μετά την ήττα με 2-0 από την Μπάγερν και τον αποκλεισμό της από το Champions League. Φέρνει το 1 Over μετά το άλλο στο πρωτάθλημα. Είναι πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρει εντός έδρας και η Μπρεστ.

Διαβάστε περισσότερα