Ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και μεταξύ άλλων μίλησε γα το μέλλον της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει το «Fame Story».

Ο γνωστός μουσικός και παρουσιαστής αρχικά απάντησε για το ποια είναι τα σχέδια του στην τηλεόραση: «Δεν έχω μιλήσει καθόλου για την επόμενη σεζόν. Παρόλο που είμαι λαλίστατος. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν ξέρω τι θα γίνει ούτε με το Fame Story ούτε με το Super Κατερίνα. Έχω να δω τον Νίκο πριν την αρρώστια μου. Δεν έχουμε μιλήσει για το τι θα κάνουμε και το πως θα συνεχίσουμε, αν συνεχίσουμε. Ένα είναι σίγουρο, ότι ο αγώνας συνεχίζεται».

Σχετικά με την εκπομπή που θα προτιμούσε να συνεχίσει, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Δεν ζω σε εποχή διλημμάτων. Μπορεί να γίνει και το “Super Κατερίνα” και το “Fame Story”. Μπορεί να γίνει μόνο το ένα, μπορεί να μην γίνει και κανένα. Ό,τι είναι να έρθει, καλώς να έρθει και να με προσπεράσει ή να το προσπεράσω. Θα συζητήσουμε με όρους δημιουργικούς…».

Διαβάστε περισσότερα