Αναβολή συνεδρίου

Αναβάλλεται το συνέδριο της ΝΔ λόγω της νέας μετάλλαξης Όμικρον, σύμφωνα με ανακοίνωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Χθες, ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, ενώ σήμερα δίνει το «παρών» στις εργασίες του προσυνεδρίου της ΝΔ.

Παιχνίδι διαδοχής: Οι κινήσεις Δένδια, και oι Μ. Σχοινάς και Γ. Παπανικολάου!

Το συνέδριο θα γίνει το α’ τρίμηνο του 2022

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο προσυνέδριο της ΝΔ στα Γιάννενα ότι το 14ο τακτικό συνέδριο του κόμματος που θα διεξαγόταν το επόμενη Παρασκευή και Σάββατο μετατίθεται για το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους επειδή στην παρούσα συγκυρία, όταν σε όλο τον κόσμο έχει αναζωπυρωθεί η ανησυχία λόγω και της νέας μετάλλαξης Όμικρον, θα έστελνε το λάθος μήνυμα.

Νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε ως νέο γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας τον σημερινό πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη, με επιτυχημένη θητεία, δικηγόρο με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, στέλνοντας ένα ισχυρό σήμα ανανέωσης, όχι μόνο σε επίπεδο προγραμματικού λόγου αλλά και σε επίπεδο στελεχών.

Το σήμα που στέλνεται με αυτή την κίνηση είναι ότι η Νέα Δημοκρατία έχει τους νέους στην πρώτη γραμμή και ότι φέρνει στο προσκήνιο μια νέα γενιά στελεχών. Η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής και η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου γραμματέα.