Ανατροπή σημειώνεται στην υπόθεση θανάτου του συντρόφου της Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία είναι «νούμερο 2» στο γυναικείο τένις. Σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι, πρόκειται για αυτοκτονία.

Παρόλο που από τη Λευκορωσία ανακοίνωσαν πως η επίσημη αιτία θανάτου του Κονσταντίν Κολτσόφ είναι θρόμβωση (δεν έδωσαν περαιτέρω διευκρινίσεις), η έρευνα της αστυνομίας έδειξε πως ο πρώην παίκτης του χόκεϊ έκανε «βουτιά θανάτου» από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου έμενε με τη Σαμπαλένκα, με την οποία βρισκόταν μαζί στο Μαϊάμι, όπου επρόκειτο να αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα.

«Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε, περίπου στις 00:39 η αστυνομία του Μπαλ Χάρμπουρ και η Πυροσβεστική κλήθηκαν για έναν άνδρα που έπεσε από το μπαλκόνι. Το τμήμα ανθρωποκτονιών ανέλαβε την έρευνα, και διαπιστώθηκε ότι ο Κονσταντίν Κολτσόφ αυτοκτόνησε. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ανθρωποκτονίας» αναφέρει η αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, η Σαμπαλένκα δεν έχει μιλήσει ακόμη, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, παρά την τραγική απώλεια του συντρόφου της, δεν αποκλείεται να παίξει κανονικά στο Μαϊάμι, αν και ακόμη δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση.

Σε περίπτωση που το πράξει, δεν αναμένεται να μιλήσει στα ΜΜΕ.

Το χρονικό της υπόθεσης

Τον θάνατο του 42χρονου συντρόφου της τενίστριας ανακοίνωσε νωρίτερα το πρωί η ομάδα Salavat Yulaev την οποία προπονούσε.

«Με μεγάλη μας λύπη σας ενημερώνουμε ότι ο προπονητής της Salavat Yulaev, Κονσταντίν Κολτσόφ πέθανε» ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας που εδρεύει την πολη Ούφα της Ρωσίας.

«Ήταν ένα δυνατός και χαρούμενος άνθρωπος, τον αγαπούσαν και τον σεβόντουσαν οι παίχτες, οι συνάδελφοι και οι οπαδοί. Ο Κονσταντίν Εβγκενίεβιτς έγραψε ιστορία με τον σύλλογο. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη» κατέληξε η ανακοίνωση για τον 42χρονο, ο οποίος είχε γράψει ιστορία στον χώρο του χόκεϊ επί πάγου κυρίως για την ταχύτητά του.

Η σχέση της Σαμπαλένκα με τον Κολτσόφ είχε ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2021 με το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις να αναρτά συχνά κοινές τους φωτογραφίες εκφράζοντας την αγάπη της.

Διαβάστε ακόμη: