Αναστέλλεται η καθημερινή έκδοση της Αυγής. Η απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες, ανακοινώθηκε πριν από λίγο στους εργαζομένους της εφημερίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ανακοίνωση στους εργαζομένους έκανε ο οικονομικός υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαυροκεφαλίδης.

Όλη αυτή η ανακίνηση της υπόθεσης των οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, από τον ίδιο τον πρόεδρο του, είχε οδηγήσει αρκετούς στο συμπέρασμα ότι επίκειται «κύμα» απολύσεων στα κομματικά ΜΜΕ, όπως εγκαίρως είχε ενημερώσει το Newsbomb.gr.

«Δυστυχώς τώρα θα αρχίσει μια επίπονη διαδικασία εξορθολογισμού. Θα σας παρουσιάσω και άλλες αλήθειες με στοιχεία στο ερχόμενο διάστημα, για να καταλάβετε τι παρέλαβα. Και οικονομικά και οργανωτικά», ανέφερε μεταξύ, άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης. Πληροφορίες αναφέραν ότι πρώτο «θύμα» των εκκαθαρίσεων θα είναι η κομματική εφημερίδα «Αυγή».

Ήδη στους εργαζόμενους ανακοινώθηκε η αναστολή της κυκλοφορίας του καθημερινού φύλλου.

Μπορεί προ ημερών να έλεγε ότι έχει πλήρη ιστορική συνείδηση για το τι είναι η «Αυγή» -μπερδεύοντας τον Νίκο Μπελογιάννη με τον Νίκο Πλουμπίδη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα προσπαθήσει να σώσει την ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς. Φαίνεται, όμως, ότι όλα αυτά δεν ήταν τίποτα άλλο, πάρα προσπάθεια να ρίξουν «στάχτη» στα μάτια των εργαζόμενων…

Διαβάστε ακόμη