Ανανεωμένη, μετά τον χωρισμό της, φαίνεται πως είναι το γνωστό μοντέλο, παρουσιάστρια του Alpha και πρώην κριτής του GNTM Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η σχέση του Snik με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε απασχολήσει τόσο τα μέσα ενημέρωσης όσο και τα social media. Και το τελευταίο διάστημα είχαν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Και μπορεί το τελευταίο διάστημα να ήταν δύσκολο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού χώρισε από τον Snik, μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης, μα εκείνη δεν χάνει το χαμόγελό της. Μάλιστα, στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, δείχνει ιδιαίτερα ανανεωμένη και ευδιάθετη.

Άλλωστε, έχουν υπάρχει διάφορα Σαββατοκύριακα που έχει εκμεταλλευτεί η οικοδέσποινα της εκπομπής «Pop up» για να απολαύσει τον χρόνο της με δικούς της ανθρώπους όπως είναι η μητέρα της, κάποιοι φίλοι της καθώς και καλοί της συνεργάτες.

Το γνωστό μοντέλο έχει ευχαριστηθεί, όποτε της το επιτρέπει το πρόγραμμά της, μερικές ημέρες δίπλα στην πισίνα ή στη θάλασσα, χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας την παρέα των αγαπημένων της προσώπων.

Μάλιστα, στον χωρισμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είχε αναφερθεί προσφάτως και η Μέγκι Ντρίο. Οι δύο τους είχαν γνωριστεί στο Greece Next Top Model του Star όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν κριτής εκεί και η Μέγκι Ντρίο μια από τις συμμετέχουσες.

Ειδικότερα, τη Μέγκι Ντρίο συνάντησε η κάμερα του «Σου Κου Family» και η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή στο GNTM του STAR αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, και στον χωρισμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik.

«Νομίζω ότι καλά έκανε και χώρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν ξέρω πόσο πήγε, γιατί νομίζω ότι αυτός ο άντρας δεν της ταίριαζε. Θεωρώ ότι έχει γίνει μια κούκλα τώρα που είναι σε αυτά τα κιλά που είναι, δείχνει μοντελέ, μου αρέσει ούτως ή άλλως γιατί είναι μια μελαχρινή, όμορφη γυναίκα και τώρα που είναι πιο στεγνή μου αρέσει. Είναι στα γούστα μου», σχολίασε το μοντέλο στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

https://www.youtube.com/watch?v=rZ5Z_sqowZ8