Η Αν Χάθαγουεϊ μίλησε για το μίσος που υπέστη στο διαδίκτυο και τα Μέσα ενημέρωσης πριν, αλλά ιδιαίτερα μετά τη βράβευση με Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου για την ταινία «Οι Άθλιοι», το 2012, στο πλαίσιο της εκδήλωσης του ELLE “Women in Hollywood”, στο Λος Άντζελες.

Η Χάθαγουεϊ κέρδισε πληθώρα βραβείων για την ερμηνεία της εκείνη τη χρονιά, συμπεριλαμβανομένων μίας Χρυσής Σφαίρας και ενός BAFTA, ωστόσο, η επιτυχία της συνοδεύθηκε από σκληρή κριτική.

«Πριν από δέκα χρόνια, μού δόθηκε η ευκαιρία να δω τη γλώσσα του μίσους από μία νέα οπτική γωνία. Δεν ήθελα να έχω σχέση με αυτό τον χώρο. Δε θα ζούσα με φόβο, ούτε θα μιλούσα τη γλώσσα αυτή, για κανέναν λόγο. Σε οιονδήποτε. Ακόμη και στον εαυτό μου», επεσήμανε αρχικά.

«Μπορείς να κρίνεις τη συμπεριφορά, αλλά δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις με μίσος, επειδή απλώς υπάρχεις και αν το πράξεις αυτό, είναι διότι απλώς δεν είσαι εκεί όπου είναι ο άλλος», προσέθεσε η Χάθαγουεϊ.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε τη σημασία του γεγονότος να μάθει ο κόσμος από τα λάθη του παρελθόντος, προκειμένου να μην τα επαναλάβει στο μέλλον.

«Το μίσος είναι συμπεριφορά που όπως την μάθεις, μπορείς να την… ξεμάθεις. Ελπίζω να δώσουν στον εαυτό τους μία ευκαιρία, ώστε να μάθουν ξανά την αγάπη. Να είστε χαρούμενοι για τις γυναίκες. Να είστε ιδιαίτερα ευτυχισμένοι για τις γυναίκες με υψηλές επιδόσεις. Δεν είναι τόσο δύσκολο», κατέληξε.

Μεταξύ άλλων τιμωμένων προσώπων της βραδιάς βρέθηκαν οι Σιγκούρνι Γουίβε, Αριάνα Ντέμπους, Σίντνεϊ Σουίνι, Μισέλ Γιο, Ίσα Ρέι, Ζόι Κράβιτς και Ολίβια Γουάιλντ.

Διαβάστε ακόμη: