H πλατφόρμα του OnlyFans είναι το «μέρος» όπου πρωταγωνίστριες και πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών, γύρισαν την πλάτη τους στα studios και δημιούργησαν τα δικά τους κανάλια. Προφίλ κάτω από τη μεγάλη ομπρέλα του Onlyfans που κάθε μήνα τούς αποφέρουν χιλιάδες ή και εκατομμύρια χρήματα στον λογαριασμό τους.

Την πλατφόρμα OnlyFans που δημιούργησε ο Τιμ Στόουκλι και μετά από πέντε χρόνια ως CEO της εταιρείας, αποφάσισε να αποσυρθεί. Δίνοντας την σκυτάλη στην Άμι Γκαν: «Η Άμι τρέφει μεγάλο πάθος για την επιχειρηματική εξέλιξη του OnlyFans. Παραδίδω την σκυτάλη σε μια φίλη και συνάδελφο που έχει το όραμα και την επιθυμία να βοηθήσει την εταιρεία να αξιοποιήσει το έπακρο τις τρομερές της δυνατότητες. Το OnlyFans είναι ακόμα μία καινούργια εταιρεία και η Άμι φέρνει φρέσκια ενέργεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στόουκλι.

H Alexis Grisworld, ινφουένσερ στο Instagram και το TikTok άνοιξε και αυτη λογαριασμό στο OnlyFans

Ποια είναι όμως η κυρία Γκαν που καλείται να σηκώσει στις πλάτες της το βάρος του OnlyFans; Γεννήθηκε στη Βομβάη της Ινδίας το 1985 και είναι απόφοιτος του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια με ειδίκευση στις Δημόσιες Σχέσεις και την Οργανωτική επικοινωνία. Το βιογραφικό της ξεκάθαρα πλούσιο και ενδιαφέρον. Αντιπρόεδρος marketing του Cannabis Café στο Δυτικό Χόλιγουντ, το οποίο αποτελεί το πρώτο εστιατόριο κάνναβης στις ΗΠΑ. Εργάστηκε ως υπεύθυνη του Τμήματος Επικοινωνίας στην Quest Nutrition, εταιρεία που ειδικεύεται σε μπάρες πρωτεΐνης και στην Red Bull Media House.

Στην οικογένεια του OnlyFans μπήκε τον Σεπτέμβριο του 2020. Χρειάστηκε να περάσουν 14 μήνες ώστε να γίνει το νέο αφεντικό. «Ανυπομονώ να συνεχίσω τη στενή μου συνεργασία με την κοινότητα των δημιουργών, βοηθώντας τους να έχουν τον μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο και το κέρδος από το περιεχόμενό τους. Θα είμαι επικεφαλής μιας εξαιρετικά ταλαντούχας ομάδας στο OnlyFans που παραδίδει μια μοναδική εμπειρία για τους δημιουργούς και τους φαν. Συνδυάζοντας την πιο προηγμένη τεχνολογία με το δημιουργικό μας κεφάλαιο, είμαστε αποφασισμένοι να γίνουμε η πιο ασφαλής πλατφόρμα social media στον κόσμο», τόνισε στις πρώτες της δηλώσεις αναφορικά με το νέο της πόστο.

H ηθοποιός Bella Thorne από το Twilight εχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο OnlyFans

Η Άμι επιθυμεί να γίνει πρότυπο γυναικείας ενδυνάμωσης και επιχειρηματικότητας. Σκοπός της είναι το Only Fans να πετάξει από πάνω του την ετικέτα της πορνογραφίας. Αλλά πάντα μακριά από φθηνούς πουριτανισμούς.

Πιστεύει στην εξερεύνηση της σεξουαλικότητας και την απόλυτη ελευθερία. Στόχος της είναι να κάνει πιο ευχάριστη την εμπειρία όλων όσων συμμετέχουν στο OnlyFans. Όχι μόνο τους επισκέπτες αλλά και τους δημιουργούς περιεχομένου. Ο mainstream δρόμος που ακολουθεί το Pornhub αποτελεί παράδειγμα αλλά χωρίς το πορνό είναι σα να χάνει κάτι από το DNA του. Η απόφαση της εταιρείας τον περασμένο Αύγουστο πως σχεδιάζει να απαγορεύσει την πορνογραφία, είχε προκαλέσει έντονη κατακραυγή από τους δημιουργούν που «έχτισαν» το όνομα της πλατφόρμας.

H Corinna Kopf ήταν γνωστή από το YouTube. Την πρώτη μέρα που έκανε λογαριασμό στο OnlyFans έβγαλε 1 εκατ. δολάρια

Η Άμι γνωρίζει πως OnlyFans χωρίς πορνογραφικό υλικό είναι σαν πίτσα με ανανά. Κάποιοι το προτιμούν αλλά η πλειοψηφία το ζητάει. Οι 180.000.000 εγγραμμένοι χρήστες και τα 5.000.000.000 δολάρια που έχουν δοθεί ήδη σε δημιουργούς, το επιβεβαιώνουν. Η νέα CEO της εταιρείας δε θέλει να σκάσει η βόμβα της αποτυχίας πάνω της.

Αυτό που έχει να κάνει είναι να καταφέρει να σβήσει από το μυαλό μας πως το OnlyFans είναι μία πλατφόρμα μόνο για πορνογραφία. Να κάνει την πλατφόρμα περισσότερο pop & lifestyle. Είναι το μεγάλο της στοίχημα. Και αν το καταφέρει, τότε όλος ο επιχειρηματικός κόσμος θα μιλάει για μία γυναίκα από την Ινδία που άλλαξε το ρου της πορνογραφίας και των social media.