Βίντεο – ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Πρώτο Θέμα» από την επίθεση με μαχαίρι στον 14χρονο, στον Άλιμο.

Στο βίντεο δεν φαίνεται η στιγμή της επίθεσης, αλλά τα λεπτά πριν και μετά από αυτή.

Στην αρχή διακρίνεται η ομάδα των εννέα ανηλίκων να κατευθύνεται προς το ταχυφαγείο που βρίσκεται στον Άλιμο και όπου σημειώθηκε η επίθεση με μαχαίρι και έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα, αφού έχουν μαχαιρώσει τον 14χρονο, φαίνονται και πάλι να φεύγουν από το σημείο τρέχοντας.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την επίθεση με μαχαίρι, εναντίον 14χρονου, στον Άλιμο

Εννιά ανήλικοι φαίνονται στο βίντεο να κατευθύνονται προς το σημείο της επίθεσης ενώ λίγα λεπτά αργότερα απομακρύνονται τρέχοντας.

https://www.youtube.com/watch?v=WkfNeYkApes&ab_channel=ProtoThema

Οι εννέα ανήλικοι, έξι αγόρια και τρία κορίτσια, εντοπίστηκαν από τις αρχές και συνελήφθησαν, με την κατηγορία που τους βαραίνει να είναι αυτή της ληστείας, ενώ ένας εξ αυτών κατηγορείται και για κατοχή όπλου.

Βίντεο από την επίθεση με μαχαίρι στον 14χρονο στον Άλιμο

Το 14χρονο θύμα στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Ο 14χρονος που δέχτηκε τις μαχαιριές τους αναγνώρισε, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μόλις τους εντόπισε η αστυνομία και προχώρησε στη σύλληψή τους, αυτοί πέταξαν το κινητό που είχαν πάρει από το θύμα.

Μάλιστα, οι δύο από τους δράστες έχουν απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν, ενώ οι επτά έχουν καταγωγή από την Αλβανία, ο ένας από τη Γεωργία και ο άλλος από τη Μολδαβία.

«Όλα έγιναν για μια ματιά» λέει ο πατέρας του 14χρονου

«Όλα έγιναν για μια ματιά». Αυτό τονίζει σε δηλώσεις του ο πατέρας του 14χρονου που έπεσε χθες θύμα επίθεσης με μαχαίρι από εννέα συνομηλίκους τους στον Άλιμο.

Οι εννέα, επίσης ανήλικοι, πλησίασαν τον 14χρονο και τον μαχαίρωσαν προκειμένου να τον ληστέψουν.

Ο πατέρας του θύματος, τονίζει ότι «αυτά πρέπει να σταματήσουν» και για αυτό βγαίνει και μιλάει δημόσια, ενώ υπογράμμισε πως το παιδί του ζει από θαύμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του πατέρα του θύματος εδώ: