Περιστατικό απίστευτης βιαιότητας διαδραματίστηκε το απόγευμα της Τρίτης, 13 Ιουλίου, στον Άλιμο, όταν ανήλικοι επιτέθηκαν σε 14χρονο με μαχαίρι.

Ο 14χρονος, που έπεσε θύμα επίθεσης με κουζινομάχαιρο και σουγιά, ήρθε αντιμέτωπος με ανελέητες συμπεριφορές, από επτά ανηλίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 14χρονος, λίγο μετά τις 17:00 βρισκόταν έξω από ταχυφαγείο στον Άλιμο, στη συμβολή των οδών Τεγέας και Λαμίας, όταν ξαφνικά οι ανήλικοι δράστες του επιτέθηκαν και αφού τον μαχαίρωσαν του πήραν το κινητό τηλέφωνο και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία», όπου διαπιστώθηκε πως τελικά η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Αστυνομία προχώρησε σε επτά προσαγωγές συνολικά, ενώ άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για εννέα.

Άλιμος: Ανήλικοι μαχαίρωσαν βίαια 14χρονο για να του κλέψουν το κινητό

«Πεδίο μάχης» ο Άλιμος όταν ανήλικοι, έξω από ταχυφαγείο, επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 14χρονο.

Άλιμος: Ανήλικοι επιτέθηκαν με μαχαίρι και σουγιά σε 14χρονο

Πώς διαμορφώθηκε το χρονικό της επίθεσης

Δύο παρέες, η μια αποτελούμενη από επτά ανηλίκους και η άλλη από πέντε, συναντήθηκαν τυχαία στο λεωφορείο, με κατεύθυνση από την πλαζ Αλίμου προς το ύψος των McDonalds.

Κατά την έξοδο των πέντε από το λεωφορείο άρχισε να ξεδιπλώνεται ένα «σκηνικό τρόμου». Μέλη της παρέας των επτά παιδιών, αποτελούμενη από πέντε αγόρια και δύο κορίτσια, άρχισαν να φτύνουν και να υβρίζουν την άλλη παρέα.

Στη συνέχεια, από την παρέα των πέντε παιδιών, δύο κορίτσια μπήκαν στο ταχυφαγείο για να παραγγείλουν, δυο αγόρια κατευθύνθηκαν προς το σούπερ μάρκετ για να ψωνίσουν, το πέμπτο μέλος της παρέας όμως, ο 14χρονος δηλαδή, έμεινε έξω από το ταχυφαγείο.

Τότε εμφανίστηκε, αιφνιδιαστικά, μπροστά του η παρέα των επτά. Τον περικύκλωσαν και άρχισαν να επιδίδονται σε βωμολοχίες εναντίον του.

Στη συνέχεια, έβγαλαν δύο μαχαίρια, ένα κουζινομάχαιρο και έναν σουγιά.

Αφού εξάντλησαν, με γροθιές και κλοτσιές, τη βίαιη διάθεσή τους στο παιδί, κλιμάκωσαν την ένταση και άρχισαν να τον μαχαιρώνουν.

Ο 14χρονος δέχτηκε τρεις μαχαιριές, δύο στα πλευρά και μια στο πίσω μέρος του σώματός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τπου επικαλείται το protothema.gr, η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους αυτόπτες μάρτυρες ενώ τα υπόλοιπα μέλη της παρέας του 14χρονου ενημέρωσαν, το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙ.ΑΣ, η οποία συνέλαβε και τους επτά ανηλίκους, που προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου και αποφασίστηκε να οδηγηθούν σήμερα το πρωί στον Εισαγγελία ανηλίκων με την διαδικασία του αυτοφώρου.