Στο πένθος βυθίστηκε η Αλεξανδρούπολη, για την 15χρονη Πολυξένη που έχασε το βράδυ της Παρασκευής (12/7) τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στις 22.10, όταν αυτοκίνητο χτύπησε από πίσω το μηχανάκι στο οποίο οδηγούσε μια συνομήλική της.

Στον οικισμό του Μαίστρου απ’ όπου είναι οι δυο κοπέλες, από χθες όλοι είναι σοκαρισμένοι και προσπαθούν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου κοριτσιού, που έχει και ένα γιο. Σύμφωνα με το evros-news.gr, η Πολυξένη επειδή καθόταν από πίσω στο μηχανάκι τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ η οδηγός που τραυματίστηκε, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε μαζί τους, είναι ένας 19χρονος από τις Φέρες που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Σημειώνεται πως τόσο το μηχανάκι όσο και το αυτοκίνητο κινούνταν από Φέρες προς Αλεξανδρούπολη και το τραγικό δυστύχημα έγινε στο ύψος του κόμβου της Άνθειας. Οι συνθήκες και τα αίτια ερευνώνται από την Τροχαία Αλεξανδρούπολης, ενώ η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, αναφέρει:

«Την 12-7-2024 και ώρα 22.10΄, στην Εθνική Οδό Γέφυρας Κήπων – Αλεξανδρούπολης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε νωτομετωπικά με δίκυκλο μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν δύο 15χρονες ημεδαπές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της επιβάτιδας του μοτοποδηλάτου και τον τραυματισμό της οδηγού αυτού, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης».

Το τοπικό μέσο σημειώνει πως όλες οι εκδηλώσεις που είχε διοργανώσει ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαίστρου και θα ξεκινούσαν σήμερα, αναβλήθηκαν, αφού όλος ο οικισμός βυθίστηκε στο πένθος με τον τραγικό χαμό μιας 15χρονης.

Διαβάστε ακόμη