Αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά έδειξε ο 46χρονος καθηγητής που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης μαθήτριας του στην Αλεξανδρούπολη.

Ο καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας φέρεται ότι είχε πάει ντυμένος ακόμα και ως νίντζα στο σχολείο της Αλεξανδρούπολης όπου διδάσκει εγείροντας ερωτήματα σχετικά με την ακαταλληλότητά του.

Ο 46χρονος καθηγητής φαίνεται σε βίντεο του MEGA να βλέπει τις κάμερες έξω από το δικαστικό μέγαρο και να πλησιάζει τους δημοσιογράφους ενώ στη συνέχεια ξεκινάει να τραγουδάει «Μου κατεβάζουν τα φτερά».

Αλεξανδρούπολη: Το ιστορικό της υπόθεσης της σεξουαλικής παρενόχλησης της μαθήτριας

Ο βιολόγος καθηγητής συνελήφθη μετά από καταγγελία μαθήτριάς του για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της και απειλή.

Την Δευτέρα και ενώ βρισκόταν πάλι σε άδεια, πήγε στο σχολείο και άρχισε να ακολουθεί την 17χρονη μαθήτρια απειλώντας και βρίζοντάς την όπως η ίδια κατήγγειλε στην διευθύντρια, στο γραφείο της οποίας κατέφυγε. Αυτή ειδοποίησε την Αστυνομία που έφτασε άμεσα στο σχολικό συγκρότημα και έκανε προσαγωγή στον καθηγητή φορώντας του χειροπέδες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διευθύντρια του Λυκείου ενημέρωσε την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία απάντησε ότι θα φροντίσει για την απομάκρυνση του εκπαιδευτικού από το σχολείο που παρενοχλούσε σεξουαλικά την ανήλικη μαθήτρια.

Επειδή δεν υπήρχε γραπτή καταγγελία ούτε στο Λύκειο αλλά ούτε και στην Αστυνομία, δεν μπορούσε να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο καθηγητής, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα λάμβανε συνεχείς άδειες επικαλούμενος προβλήματα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ανήλικη στους αστυνομικούς, φέρεται ότι από τον Δεκέμβριο του 2023 έως και τον Μάρτιο του 2024 προσέβαλε και τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Διαβάστε ακόμη: