Ο Αλέξανδρος Παρθένης μοιράστηκε την χαρά του γάμου του με την αρχιτέκτονα Βιβή Κωστοπούλου στο πανέμορφο κάστρο της Μονεμβασιάς.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον γάμο του με την αγαπημένη του, τονίζοντας ότι ήταν μια ξεχωριστή γιορτή με αγαπημένους ανθρώπους.

Το πρώην μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και αρχικά, ανέφερε: «Για εμάς δεν άλλαξε τίποτα μετά από αυτή τη μέρα. Είναι απλά μια συνέχεια. Είπα ότι ήταν ένας γάμος – πάρτι για εμάς, καλέσαμε ανθρώπους που είναι οικογένεια πάνω από όλα και είναι στην καθημερινότητά μας».

Υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι μπορεί να ενοχλήθηκαν

Στη συνέχεια, εξήγησε έναν από τους λόγους που κάλεσαν λιγότερα άτομα στον γάμο τους. «Επειδή ήταν πολύ περιορισμένος ο χώρος που θα γινόταν η δεξίωση, έπρεπε αναγκαστικά να αφήσω κάποιους ανθρώπους έξω. Επιλέξαμε λοιπόν, αυτούς που είναι στην καθημερινότητά μας», εξήγησε.

Πρόσθεσε επίσης: «Υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι μπορεί να ενοχλήθηκαν ή να στενοχωρήθηκαν, το καταλαβαίνω. Αλλά επειδή ήταν πραγματικά αυτό το θέμα του χώρου, επιλέξαμε να το κρατήσουμε σε πολύ μικρό κύκλο».

Τέλος, είπε: «Ξέρω όμως ότι ακόμα και άνθρωποι που δεν μπόρεσαν να είναι εκεί ή δεν πήραν την πρόσκληση για να είναι εκεί πέρα, ξέρουν ότι υπάρχει λόγος που δεν μπόρεσαν να είναι εκεί πέρα».

Διαβάστε ακόμη: