Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη ρομαντισμό και αγάπη, το  μοντέλο Αλέξανδρος Παρθένης  και η γνωστή αρχιτέκτονας Βιβή Κωστοπούλου  ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, το απόγευμα του Σαββάτου, στη μαγευτική Μονεμβασιά.  Το ζευγάρι έδωσε όρκους αγάπης στον ιερό ναό της Παναγίας Χρυσαφίτισσας, περιτριγυρισμένο από αγαπημένους φίλους που μοιράστηκαν αυτήν την πολύτιμη στιγμή μαζί τους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η Βιβή, λάμποντας από ευτυχία, φορούσε ένα καταπληκτικό λευκό νυφικό από δαντέλα, το οποίο αγκάλιαζε αρμονικά την ομορφιά και την κομψότητά της. Με τα δύο παιδιά της να την συνοδεύουν, η νύφη έκανε την είσοδό της στον ναό, προκαλώντας συγκίνηση και δάκρυα χαράς στους παρευρισκόμενους, καθώς ο Αλέξανδρος την περίμενε με αγωνία και λαχτάρα, έτοιμος να την καλωσορίσει στην κοινή τους ζωή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ύστερα από επτά χρόνια γεμάτα αγάπη, χαρές και κοινές αναμνήσεις, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να δώσει την πιο όμορφη υπόσχεση: να μείνει μαζί για πάντα. Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε σε ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι, με τα πέτρινα τείχη του Κάστρου Μονεμβασιάς να προσφέρουν το ιδανικό σκηνικό για μια τόσο ξεχωριστή στιγμή.

Οι προσκεκλημένοι είχαν στα χέρια τους έναν μυστικό χάρτη, ο οποίος τους καθοδηγούσε στο πρόγραμμα που θα ακολουθούσε μετά την τελετή, προσθέτοντας μια αίσθηση περιπέτειας και μυστηρίου στην ξεχωριστή αυτή ημέρα. Η βραδιά συνεχίστηκε με γλέντι και χορό, σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη χαμόγελα, γέλια και άφθονη αγάπη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το radar.gr εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από αυτήν την υπέροχη και ρομαντική ημέρα, αποτυπώνοντας την ευτυχία και την αγάπη που κυριάρχησαν σε αυτόν τον αξέχαστο γάμο. Το ζευγάρι, μέσα από την ένωσή τους, απέδειξε ότι η αληθινή αγάπη είναι διαχρονική και ξεπερνά κάθε εμπόδιο, φωτίζοντας τις ζωές όλων όσων έχουν την ευλογία να την ζήσουν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η γνωριμία του ζευγαριού 

Φωτογραφία: NDP photo agnecy

Το 48χρονο μοντέλο που έκανε καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό με φωτογραφήσεις σε πολλά περιοδικά είναι μαζί με τη Βιβή Κωστοπούλου πάνω από 7 χρόνια και έχει δηλώσει πως είναι η πιο μεγάλη του σχέση.

Η Βιβή Κωστοπούλου είναι αρχιτέκτονας με τον Αλέξανδρο Παρθένη να έχει αποκαλύψει το 2021 πώς οι δυο τους γνωρίστηκαν: «Η Βιβή δεν είναι μέσα από τον χώρο. Γνωριστήκαμε μέσα από τα social media. Βγήκε στους προτεινόμενους φίλους, ήμουν μόνος μου και ήταν μία εντυπωσιακή γυναίκα και είδα ότι στους κοινούς μας φίλους ήταν όλη μου η οικογένεια. Η Βιβή είχε βρεθεί στον γάμο της αδερφής μου στο Λονδίνο κι εγώ για επαγγελματικούς λόγους δεν είχα βρεθεί. Εντελώς τυχαία ξεκινήσαμε μία επικοινωνία. Ήταν πολύ αστεία τα σχόλια που έκανε. Κάποια στιγμή είπαμε να βρεθούμε από κοντά. Τα παιδιά της συντρόφου μου είναι δύο. Εγώ έχω τον ρόλο του συντρόφου της μαμάς τους, ποτέ δεν θα πάρω τη θέση του μπαμπά τους. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι εκεί να τα μεγαλώνω, να τα νοιάζομαι, να τα τρέχω».

Διαβάστε ακόμη: