Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάνει τις διακοπές της στο αγαπημένο νησί των celebrities και δεν είναι άλλο από το νησί των ανέμων, δηλαδή τη Μύκονο.

Και παρότι ευχαριστιέται το καλοκαίρι της, τον καυτό ήλιο και τα παραμυθένια ελληνικά νερά, δεν ξεχνά να διατηρεί την «επικοινωνία» της με τους χιλιάδες ακολούθους της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες, έχουν αγαπηθεί πολύ από τους followers της με την ίδια να ποζάρει με σέξι μαγιό τα οποία αναδεικνύουν τέλεια τις άρτιες αναλογίες του σώματός της.

Και μπορεί τώρα να είναι στη Μύκονο αλλά πριν από μερικές ημέρες, όπως ενημέρωσε η ίδια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου την τοποθεσία της, ήταν στην Ελαφόνησο.

Στις αναρτήσεις μάλιστα, δεν φωτογραφίζεται μόνο σε παραλίες αλλά έχει ποζάρει και σε πισίνες, με το αψεγάδιαστο κορμί της να «μαγνητίζει» τα βλέμματα.

Σημειώνεται πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ «My Style Rocks», όπου ήταν μαζί με την Ιωάννα Τούνη και από τότε κάνουν παρέα ενώ έχουν βοηθήσει και σε πρότζεκτ της τη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Παράλληλα, το μοντέλο και επιχειρηματίας έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με τον γάμο της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο αλλά και με τον χωρισμό τους. «Δεν έχουμε χωρίσει. Κάνουμε ένα διάλειμμα στο γάμο μας γιατί υπάρχουν κάποια προβλήματα στη μεταξύ μας σχέση», είχε εκφράσει αρχικά ο πλαστικός χειρουργός.

«Έχω δεχτεί ανήθικη πρόταση. Έχει βρεθεί άντρας που μου πρότεινε ποσό μεγαλύτερο των 25.000 ευρώ για να κάνω κάτι μαζί του. Ήταν ό,τι πιο χυδαίο έχω ακούσει και μου το είπε ωμά, σαν να έλεγε το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου. Χαίρομαι που όλο και περισσότερες γυναίκες μιλούν πια δημόσια για τη σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση που δέχτηκαν, γιατί μετά το κίνημα #MeToo θεωρώ ότι κάποιοι θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά για να κάνουν κάτι», είχε πει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ».