Το 79ο Φεστιβάλ Βενετίας σήκωσε αυλαία χθες βράδυ και το κόκκινο χαλί του ιστορικού Palazzo del Cinema γέμισε με λαμπερές εμφανίσεις. Ξεχωρίσαμε το ημιδιαφανές Valentino φόρεμα της Julianne Moore, ενώ την προσοχή μας κέντρισε και το φούξια σύνολο που επέλεξε η Alessandra Ambrosio για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Noah Baumbach, “White Noise”.

Το μοντέλο εμφανίστηκε με μία μάξι σιφόν δημιουργία από τον ιταλικό οίκο Ermanno Scervino, την οποία συνδυάσε με ροζ βελουτέ strappy πέδιλα. Η εντυπωσιακή τουαλέτα αποτελείτο από ένα εφαρμοστό πάνω μέρος με απλικέ λουλούδια, μία μακριά κάπα και δύο τολμηρά σκισίματα κατά μήκος των ποδιών. Ένα σετ από διαμαντένια βραχιόλια και μικρούς κρίκους ολοκλήρωσαν το Barbiecore look, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε απαλούς τόνους του ροζ.

Το κίνημα του Barbiecore ξεκίνησε από την φθινοπωρινή πασαρέλα του οίκου Valentino, όπου ο Pierpaolo Piccioli παρουσίασε μία σειρά από total φούξια σύνολα, και συνεχίστηκε με την ανακοίνωση της νέας ταινίας της Greta Gerwig για τη ζωή της Barbie, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Ryan Gosling και η Margot Robbie, αλλά και την ανάγκη μας για εξωστρέφεια και statement εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμη: