Σε στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, η κηδεία του Αλέν Ντελόν.

Ακριβώς όπως επιθυμούσε ο Αλέν Ντελόν, η κηδεία του έγινε στο παρεκκλήσι στο κτήμα του στο Ντουσί της Γαλλίας, με μόνο 50 προσκεκλημένους. Οι προσκεκλημένοι ήταν πρόσωπα από το πολύ κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού, οι οποίοι επιλέχθηκαν με προσοχή.

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 18 Αυγούστου σε ηλικία 88 ετών. Την ίδια ώρα, εκατοντάδες θαυμαστές γέμισαν με σημειώματα και φωτογραφίες την είσοδο του κτήματος, θέλοντας να πουν και εκείνοι με αυτό τον τρόπο το δικό τους αντίο στον ηθοποιό. Υπενθυμίζεται πως επιθυμία του ήταν επίσης να ταφεί δίπλα στους τάφους των 35 σκύλων του, με τους οποίους ήταν εξαιρετικά δεμένος.

Τα τρία παιδιά του, ο 59χρονος Άντονι τον οποίο απέκτησε ο ηθοποιός από τον γάμο του με την Ναταλί Ντελόν, η 33χρονη Ανούσκα και ο 30χρονος Αλέν Φαμπιέν, παιδιά του Αλέν Ντελόν και της πρώην συντρόφου του, Ροζαλί βαν Μπρέμεν, ήταν στην κηδεία.

Μάλιστα σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, παρά τις διαφορές τους τους τελευταίους μήνες, μετά τον θάνατο του πατέρα τους, είναι πιο ενωμένοι από ποτέ.

Διαβάστε ακόμη: