Εξιτήριο πήρε ο 18χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από συμμορία ανηλίκων το βράδυ της Δευτέρας 17 Απριλίου στην Ακρόπολη.

Μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας, ο άτυχος 18χρονος θα συνεχίσει, τη φαρμακευτική αγωγή από το σπίτι του και θα προσπαθήσει να ξεχάσει την άγρια επίθεση που δέχτηκε την μεγάλη Δευτέρα στην περιοχή της Ακρόπολης.

Ακρόπολη: Εξιτήριο πήρε ο 18χρονος

Το πρώτο πράγμα που έκανε όταν άνοιξε τα μάτια του, ήταν να ζητήσει συγγνώμη από τη μητέρα του.

Ο 18χρονος πήρε εξιτήριο από τον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλευόταν, ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να αναρρώσει, καθώς τα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν δυνατά.

Ο 18χρονος περιέγραψε στο MEGA πως τον προσέγγισαν οι δράστες και τα χτυπήματα που δέχτηκε στη συνέχεια σε κοιλιά και λαιμό.

«Σε όλο μου το σώμα είμαι πιασμένος και εκεί που χτύπησα, εννοείται. Ήμασταν εκεί με την παρέα μου, καθόμασταν εκεί σε ένα απομακρυσμένο μέρος θα το έλεγε κανείς. Ήταν δύο παιδιά, μας ζήτησαν τσιγάρα, γύρισα το κεφάλι μου να δω. Του λέω “σόρι φίλε, δεν έχω”».

Ακρόπολη: «Η μαχαιριά στην κοιλιά ήταν πολύ καλή, πολύ βάσανο όλες αυτές οι μέρες»

«Πριν προλάβω να κάνω το οτιδήποτε με πιάνει από το τσαντάκι, μου βάζει το μαχαίρι στην πλάτη. Με πιάνει εκεί αυτός, δεν με άφηνε. Πανικοβλήθηκαν οι φίλοι μου. Πανικοβλήθηκα κι εγώ. Έγινε ένα μπουλούκι. Στην πλάτη απλά με απείλησε, πήγα να του ξεφύγω και γυρνάει μου δίνει μία στον λαιμό και ευτυχώς, δόξα το Θεώ, δεν με πέτυχε καλή εκεί. Μου δίνει και μία στην κοιλιά που αυτή ήταν πολύ καλή».

«Το κατάλαβα ότι ήμουν μαχαιρωμένος, απλά δεν είχα πόνο και είχα απλά ζαλάδα. Ζαλιζόμουν, δεν έβλεπα καλά, ήθελα να κλείσω τα μάτια μου. Ήταν δύσκολα, ήταν πολύ βάσανο όλες αυτές οι μέρες».

«Με το που ξύπνησα στο νοσοκομείο είπα στη μαμά συγγνώμη, γιατί ήξερα τι έρχεται, την ταλαιπωρία που θα τραβούσε».

Ο 18χρονος πήρε εξιτήριο από τον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλευόταν, ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να αναρρώσει, καθώς τα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν δυνατά.

Διαβάστε ακόμη: