Νέα ανάρτηση προκειμένου να σχολιάσει, τόσο τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για να επιτεθεί εκ νέου στη δημοσιογράφο του Mega, Κατερίνα Παναγοπούλου, έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα.

Αρχικά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τον καημό της για τη διαγραφή Πολάκη, σημειώνοντας ότι «θα τα πούμε αργότερα αυτά», ενώ στη συνέχεια με αφορμή την αναφορά του Θάνου Πλεύρη στην επίθεση που έκανε η ίδια στην Κατερίνα Παναγοπούλου, αναρωτιέται «τι πλάτες στην κυβέρνηση έχει αυτή η γυναίκα».

«Δε φτάνει που είχαμε τον καημό μας με τη διαγραφή Πολάκη (θα τα πούμε αργότερα αυτά, να ηρεμήσουμε πρώτα) ξαφνικά ο Πλεύρης στη Βουλή άρχισε να ουρλιάζει εναντίον μου υπερασπιζόμενος την Κατερίνα Παναγοπουλου», αναφέρει η Έλενα Ακρίτα.

Έλενα Ακρίτα: Νέα επίθεση στην Κατερίνα Παναγοπούλου

Και συνεχίζει: «Ούτε που φανταζόμουν ποτέ τί πλάτες στην κυβέρνηση έχει αυτή η γυναίκα».

Με το γνωστό της ύφος σχολιάζει ότι «έπεσε όλο το σκυλολόι να την υπερασπιστεί. Μέχρι και η ΕΣΗΕΑ κινητοποιήθηκε σε χρόνο μηδέν να μου κουνήσει το δάχτυλο. Ποιος – η ΕΣΗΕΑ. Πού όταν τα πετσωμένα δημοσιογραφικά σφουγγαρόπανα δολοφονούν χαρακτήρες άξιων κι έντιμων δημοσιογράφων, ούτε που ιδρώνει το αυτάκι της.

Βγήκε η αντιπρόεδρος Αρία Αγάτσα να πει πως στο γάμο ομόφυλων «υπάρχει και η αντίθετη άποψη» – αντίθετη άποψη στα ανθρώπινα δικαιώματα!!! – κι αντί να να την ψέξουν δημοσίως, όπως έκανε με μένα, με πήρε η Μαρία Αντωνιάδου να με παρακαλέσει να σβήσω την σχετική ανάρτηση».

«Τέλος, συγγνώμη δεν ζητάω από κανένα. Και στην τελική, το να με βρίζουν χυδαία Πλεύρηδες, Βορίδηδες, Κουρτακηδες τιμή μου και καμάρι μου», καταλήγει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμη: