Για όσους δεν το γνωρίζουν, μια προσπάθεια αποκατάστασης των σχέσεων Κυριάκου ΜητσοτάκηΓιάννη Βαρδινογιάννη (Τζιγγερ) που πραγματοποιήθηκε προ ημερών, λίγο πριν την ΔΕΘ, απέβη άκαρπη!

Η συγκεκριμένη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κορυφαίο Έλληνα επιχειρηματία δεν είχε την κατάληξη που αναμενόταν και το χάσμα που προκλήθηκε με την αιφνιδιαστική φορολόγηση των «υπερκερδών» της Motor Oil, δεν γεφυρώθηκε!

Αν και οι μυημένοι στα άδυτα των σχέσεων κεντρικής εξουσίας- ισχυρών οικονομικών συμφερόντων υποστηρίζουν ότι αργά ή γρήγορα οι δυο πλευρές θα τα βρουν καθώς τα μεγάλα επιχειρηματικά μαγαζιά, όπως ο όμιλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη, έχουν συνεχείς και ανοιχτές εκκρεμότητες με το Κράτος, τους Οργανισμούς και τους μηχανισμούς!

Το «ναυάγιο» πάντως της συνάντησης Μητσοτάκη – Βαρδινογιάννη, σε συνδυασμό με τις σχέσεις του πρωθυπουργού με τους λοιπούς καναλάρχες, αναδεικνύει τον Γιάννη Αλαφούζο ως τον προνομιακό συνομιλητή του Μαξίμου στον χώρο των τηλεοπτικών σταθμών και βασικό υπερασπιστή της πολιτικής Μητσοτάκη!

Διαβάστε ακόμη: