Αγροτικό μπλόκο και στην Ελασσόνα αποφάσισαν να στήσουν σήμερα οι αγρότες που ξεκίνησαν κινητοποιήσεις,  όπως ανακοινώθηκε από την συντονιστική επιτροπή του μπλόκου της περιοχής

Η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου της Ελασσόνας χαιρετίζει τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των συναδέλφων αγροτών και κτηνοτρόφων που σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο αναπτύσσονται αυτό το διάστημα.

“Η κάθοδος στον δρόμο με τα τρακτέρ αποτελεί μονόδρομο και γίνεται πράξη από την πλευρά μας με μπλόκο στο ποτάμι της πόλης”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, τονίζοντας πως οι αγρότες θα προχωρήσουν σε κλείσιμο με συμβολικό χαρακτήρα του δρόμου στην πόλη της Ελασσόνας στις 12:00 το μεσημέρι.

Μπλόκο και στα Χανιά

Στο κόμβο των Μουρνιών συγκεντρωθήκαν το πρωί της Τρίτης αγρότες και κτηνοτρόφοι των Χανίων, ξεκινώντας κινητοποιήσεις που είχαν προαναγγείλει ακόμα από την προηγουμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το Zarpanews.gr.

Σε σύσκεψη που έκαναν επιτόπου, αναφέρθηκε ότι στο Ρέθυμνο οι συνάδελφοί τους έχουν αποφασίσει να κατέβουν επίσης σε κινητοποιήσεις και θα συντονιστούν σε όλη την Κρήτη, διεκδικώντας οικονομικές διευκολύνσεις στη φορολόγηση, τις τιμές των καυσίμων και στήριξη του πρωτογενή τομέα.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να μεταβούν στα Μεγάλα Χωράφια με πρόθεση να κλείσουν τον ΒΟΑΚ για σύντομο, αρχικά, χρονικό διάστημα.