Ένα άγριο επεισόδιο έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης (21/5) στο Αιγάλεω μεταξύ πέντε ατόμων.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με αυτόπτες όταν το λευκό όχημα άρχισε να κλείνει τον δρόμο στην 43χρονη οδηγό και τον συνομήλικο συνοδηγό της.

Αιγάλεω: Πώς συνέβη η άγρια συμπλοκή

«Κάτι με τον δρόμο είχε γίνει τους έκλειναν τον δρόμο και οδηγούσε γυναίκα. Όταν έφτασαν στην κίνηση του λέει: ”άνθρωπε τι θα κάνεις; Θα μας σκοτώσεις;”. Κάτι της είπε αυτός: ”Σε γράφω στα…”. Την έβρισε», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Οι τρεις άνδρες στην προσπάθειά τους να διαφύγουν με το αυτοκίνητο παρέσυραν τον 43χρονο.

«Αυτή κατέβηκε εκεί να τσακωθούν, να μιλήσουν του βάραγε το τζάμι κάτι τέτοιο. Μπήκε ο άλλος να τους χωρίσει ο άντρας της και τις έφαγε για τα καλά. Τον πάτησε με το αυτοκίνητο κιόλας. Η γυναίκα του είχε φάει μια μπουνιά στο μάτι και της είχαν σπάσει το δόντι, γιατί έφαγε και αυτή», συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

«Τον είχανε ξυλοκοπήσει, ήταν χτυπημένος στο κεφάλι και πρέπει να είχε κάταγμα στην κάτω γνάθο. Φεύγοντας το αυτοκίνητο με τους ανθρώπους που τον χτύπησαν τον παρασύρανε και με το αυτοκίνητο, γιατί πρέπει να είχε και χτυπημένο το δεξί κάτω άκρο. Τις αισθήσεις του τις είχε. Ήτανε σε σοκ», ανέφερε διασώστης.

Αιγάλεω: Η περιγραφή της 43χρονης για το άγριο ξύλο σε φανάρι

«Αυτοί οι άνθρωποι καλό θα ήταν να είναι στο τρελοκομείο και όχι στο νοσοκομείο».

Τη φράση αυτή χρησιμοποίησε η γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση των τριών ανδρών στον καβγά που έστησαν στη μέση του δρόμου με την ίδια και τον σύζυγό της στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών, στο Αιγάλεω το πρωί της Τρίτης.

Η ίδια, μιλώντας στο STAR, είπε ότι δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο: «Εδώ στο πρόσωπο με χτύπησαν έχω μουδιάσει».

Συνεχίζοντας την περιγραφή του καβγά και την παράσυρση του 43χρονου συζύγου της από το αυτοκίνητο των τριών ανδρών, η γυναίακ είπε «όταν μου έριξε μπουνιά εγώ έπεσα κάτω και μετά τον άντρα μου τον χτύπησαν με πόδια, με μπουνιές, δεν ξέρω κι εγώ με τι άλλο».

«Όταν είδα τον άντρα μου κάτω, πήγα να τον τραβήξω, δεν ξέρω ποιος με χτύπησε. Αυτός μπήκε στο αμάξι και ήθελε να τον πατήσει, έβαλα τα χέρια και μετά τον πάτησε» κατέληξε συγκλονισμένη η γυναίκα για το αδιανόητο περιστατικό στο Αιγάλεω.

Διαβάστε ακόμη: