Αγριεύει ο πόλεμος μεταξύ του Μαξίμου και του Στέφανου Κασσελάκη λίγο πριν την κάλπη. Ο σκοπός και των δύο πλευρών είναι προφανής.

Από την μία στο Μαξίμου θέλουν να αναδείξουν το μεγάλο θέμα του πόθεν έσχες του Κασσελάκη το οποίο έχει δεσμευτεί πλέον να δώσει στην δημοσιότητα σήμερα που θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη.

Θεωρείται μία κίνηση που θα έχει αρνητικές συνέπειες για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αφού θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά ο αριθμός των ακινήτων του, το πως έγινε η κτήση τους και κυρίως θα επαναφέρει στο προσκήνιο την μεγάλη οφειλή που έχει ο πατέρας του Κασσελάκη προς την εφορία, τα 11 εκατ. ευρώ.

Επικοινωνιακά μπορεί να κινείται πολύ καλά ο Κασσελάκης αλλά εδώ έπεσε σε παγίδα, διότι όλη την εβδομάδα που είναι λίγο πριν τις εκλογές όλοι θα ασχολούνται με την… αμύθητη περιουσία του.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το μεγάλο βάρος της κριτικής της κυβέρνησης προς τον Κασσελάκη το σήκωσε ο Άκης Σκέρτσος που με μακρόσυρτες αναρτήσεις του έσυρε τον Κασσελάκη στο να δεσμευτεί για το πόθεν έσχες του, ενώ είχε σκοπό να το καταθέσει μετά τις εκλογές.

Ο υπουργός Επικρατείας δεν επιτέθηκε τυχαία στο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν πιο κοντινή ηλικία, ο Σκέρτσος αποφεύγει γενικά το δημόσιο λόγο, οπότε το κάνει γίνεται επί σκοπώ.

Και φυσικά, κάποιος έπρεπε να προστατεύσει τον Πρωθυπουργό οπότε βγήκε ο βαλές για να αποκρούσει τις κατηγορίες Κασσελάκη για τα ακίνητα του Πρωθυπουργού, για την μιντιακή πραγματικότητα κοκ.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική διότι θα καταδείξει που θα κινηθούν (και αν) οι αναποφάσιστοι που έχουν μείνει χωρίς να δηλώσουν την πρόθεσή τους στις μετρήσεις.

Υπολογίζεται ότι αυτοί βρίσκονται στο 14-15% του εκλογικού σώματος. Η πλειονότητά τους κινούνται στην Κεντροαριστερά και στο Κέντρο και έχουν ψηφίσει ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές.

Δεν είναι σίγουρο αν θα πάνε να ψηφίσουν εν τέλει, θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Όμως, η κόντρα Μητσοτάκη-Κασσελάκη θα δείξει που θα κινηθούν.

Οι μετρήσεις δείχνουν πάντως, ότι ένα μεγάλο ποσοστό θα πάει στη ΝΔ, μετά θα κινηθούν προς το ΠΑΣΟΚ και μετά στον Κασσελάκη.

Υπάρχει μία καχυποψία και σίγουρα αυτός ο κόσμος δεν αρέσκεται στη σπουδή Κασσελάκη να παίρνει σβάρνα τις πρωινές εκπομπές ούτε όμως, να επιδεικνύει τον πλούτο του.

Ο Κασσελάκης βρίσκεται από το ένα πάρτι εφοπλιστή στο άλλο.

Πρώτα ήταν στο γάμο του εφοπλιστή Ξυλά και πριν λίγες μέρες ήταν καλεσμένος της Λάρας Σταφυλοπάτη, γόνου γνωστής ναυτικής οικογένειας στην Ελλάδα και διασκέδασε μαζί της και με άλλους εφοπλιστές, σε γνωστό πολυτελές κλαμπ της Ύδρας.

Όλες αυτές οι δραστηριότητες νομίζετε ότι αγγίζουν τον κόσμο που ψάχνει αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη;;; Μάλλον όχι…

Διαβάστε ακόμη: