Αγωγή – μαμούθ ύψους 250 εκατ. ευρώ ετοιμάζεται να καταθέσει εις βάρος διεθνούς εταιρίας μεταφορών και containers, πασίγνωστος εισηγμένος επιχειρηματίας που προμηθεύεται εμπόρευμα και πρώτες ύλες από την Κίνα!

Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι η πανίσχυρη και υπέρ κερδοφόρος εισηγμένη εταιρία είχε συνάψει πολυετές συμβόλαιο με εξαιρετικούς οικονομικούς όρους με πολύ μεγάλη εταιρία μεταφορών και containers προκειμένου να εισαγάγει από την Κίνα χαρτοκιβώτια με εμπόρευμα και πρώτες ύλες!

Ωστόσο για λόγους που δεν έχουν καταστεί ευκρινείς η διεθνής μεταφορική εταιρία «έσπασε» το συμβόλαιο, με αποτέλεσμα η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο να υφίσταται ζημίες!

Βεβαίως η αλήθεια είναι πως λόγω Covid-19, εξωγενών και μη αναμενόμενων συνθηκών δηλαδή τα διεθνή οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει, ειδικά στο εμπόριο και τις μεταφορές!

Οι πληροφορίες λένε πως ο βασικός μέτοχος, δραστήριος και σκληρός επιχειρηματίας, που παρά την τεράστια οικονομική του οντότητα υπολογίζει και το …πενηνταράκι, πρόκειται άμεσα να προβεί σε κατάθεση αγωγής ύψους 250 εκατ. ευρώ διά μέσω πολύ μεγάλων και επωνύμων δικηγορικών γραφείων στη χώρα μας!

Συνεχίζεται…