Η Κριστίνα Αγκιλέρα είναι περήφανη για τη νέα της σιλουέτα καθώς έχασε πολλά κιλά και μοιάζει πραγματικά αγνώριστη.

Η 43χρονη τραγουδίστρια εντυπωσίασε στο Instagram με μίνι φούστα και ροζ σατέν ψηλές μπότες ενώ συνεχίζει να τροφοδοτεί τις φήμες για χρήση του Ozempic επιδεικνύοντας την απώλεια βάρους 18 κιλών.

Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, φορά ένα αστραφτερό, αποκαλυπτικό κορμάκι που έδειχνε προφίλ την απίστευτη σιλουέτα της.

Συνδύασε τα σέξι ρούχα με μπότες μέχρι τους μηρούς ενώ έκανε την εμφάνισή του ένα από τα αγαπημένα της σκυλιά.

Σε μια άλλη φωτογραφία πόζαρε σε ένα μπλε φωτισμένο δωμάτιο, φορώντας μια φόρμα και ένα μαύρο σακάκι. Τα iconic ξανθά μαλλιά της έπεφταν στους ώμους της καθώς γυαλιά ηλίου πλαισίωσαν το πρόσωπό της.

Πρόσθεσε επίσης μια ασπρόμαυρη selfie με τον εαυτό της δίπλα στην κόρη της, Summer Rain, την οποία μοιράζεται με τον επί δέκα χρόνια αρραβωνιαστικό της Matthew Rutler καθώς απολάμβαναν μια μέρα στην παραλία.

Η Αγκιλέρα έδειξε το στιλ της σε ένα άλλο στιγμιότυπο, φορώντας ένα τζιν και ένα μεγάλο σακάκι, καθώς τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε δύο πλεξούδες.

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ένα κλιπ με εντυπωσιακές πόζες και κουνώντας το κεφάλι της φορώντας ένα μπουρνούζι.

Η ανάρτηση ήταν μεγάλη επιτυχία για τους 9,7 εκατομμύρια ακόλουθους της, συγκεντρώνοντας πάνω από 75 χιλιάδες likes και 500 σχόλια καθώς οι υποστηρικτές έσπευσαν να υποστηρίξουν.

Οι θαυμαστές ξετρελάθηκαν για την απίστευτη εμφάνισή της, γράφοντας: «Είναι σαν να είναι πάλι 1999 και βλέπουμε τη baby xtina». Ένας άλλος έγραψε: «Είναι και πάλι 20».

Πώς έχασε τα κιλά η Κριστίνα Αγκιλέρα

Οι θαυμαστές εικάζουν ότι η Αγκιλέρα χρησιμοποιεί φάρμακα αδυνατίσματος για να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

Μετά από χρόνια μέτρησης θερμίδων και αντιμετώπισης των διακυμάνσεων του βάρους, η τραγουδίστρια αποκάλυψε στο L’Officiel Italia το 2020 ότι έχει σταματήσει τη δίαιτα και επικεντρώνεται στην καθαρή διατροφή.

Η Κριστίνα επέμεινε ότι αντί να είναι περιοριστική, επικεντρώνεται στην κατανάλωση περισσότερων τροφών ολικής άλεσης αντί για πρόχειρο φαγητό και σνακ με ζάχαρη.

Εκτός από την εξισορρόπηση των τροφίμων, η ποπ σταρ αθλείται τακτικά και έχει μια ρουτίνα προπόνησης.

Διατηρεί την γραμμωμένη κοιλιά της και κάνει σε γιόγκα, πυγμαχία, προπόνηση ενδυνάμωσης και προπονείται δύο έως πέντε φορές την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη: