Η εντυπωσιακή εξέλιξη του Αγκιμπού Καμαρά από το καλοκαίρι, όταν και τον απέκτησε ο Ολυμπιακός, δεν περνάει απαρατήρητη ακόμα και από κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ. Ένα από αυτά είναι η Λίβερπουλ!

Οι «κόκκινοι» έχουν υπό στενή παρακολούθηση το «μαύρο διαμάντι» του Ολυμπιακού και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Νησί έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι από την εξέλιξη του Αγκιμπού και μάλιστα ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσουν.

Όπως αναφέρει το «liverpool.com», οι «Reds» παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του και είναι θέμα χρόνου να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό. Το γεγονός ότι η Λίβερπουλ έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους Πειραιώτες, μετά την μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα το περσινό καλοκαίρι δίνει ένα προβάδισμα στην αγγλική ομάδα για να τον αποκτήσει, με τον Έλληνα μπακ να είναι αυτός που ουσιαστικά θα βοηθήσει στη μεταγραφή, εφόσον η Λίβερπουλ αποφασίσει να κάνει κίνηση.

Γι’ αυτό και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα προσπαθήσει μέσω του 25χρονου Έλληνα μπακ αλλά και του συμπατριώτη του Καμαρά, Ναμπί Κεϊτά, να πείσει τους πρωταθλητές Ελλάδος, για την παραχώρηση του. Ο Κεϊτά θα είναι μαζί με τον Αγκιμπού στο Κόπα Άφρικα ενώ έχουν συχνή επικοινωνια, ο κομβικός ρόλος ωστόσο είναι αυτός του Τσιμίκα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καμαρά τη φετινή σεζόν έχει παίξει ήδη σε 25 παιχνίδια και έχει σκοράρει 5 φορές, ενώ έχει δώσει και 4 ασίστ.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν θα αρνηθεί να παραχωρήσει τον Αγκιμπού, όμως έχει ορίσει τιμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων ένα ποσό που φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.