Πριν απο λίγες ημέρες η στήλη αποκάλυψε πως ο Ντάντας δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ, ότι διακόπηκαν οι συζητήσεις Μπότο με Ρούι Κόστα αφού η Μπενφίκα δεν τον δανείζει ξανά ενώ σύμφωνα με τους Πορτογάλους έχει μπει σφήνα κι άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα.

Αποκάλυψη /βόμβα Νο 2 σήμερα: η Μπιγκφοράτη ομάδα που έχει ήδη βολιδοσκοπήσει τους “αετούς” της Λισαβώνας και την πλευρά Ντάντας για τον 22χρονο μέσο, είναι η ΑΕΚ!! Μέσω Μπρούνο Άλβες (πρώην Λουζιτανός) και σε δεύτερο ρόλο του Κουχάρσκι!

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ έχουν… μιλήσει στην Πορτογαλία τόσο η Μπενφίκα, όσο και ο Ντάντας (αυτός και στην Ελλάδα)! Πάμε και στο παρασύνθημα: ο Ντάντας είναι γούστο του Ματίας Αλμέϊδα!! Τριπλοτσεκαρισμένο αυτό που σας γράφω…

Ο Αλμέϊδα που θέλει δυο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση, που ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλο, θέλει τον Ντάντας για το “8”.

Προφανώς επειδή ξέρει κιόλας πως η ανανέωση παραμονή του Πινέδα θα είναι πολύ δύσκολη και ίσως τραβήξει μέσα στο καλοκαίρι αλλά και γιατί κάποια στιγμή θα μπει και θέμα “αντι-Μάνταλου” στο κλαμπ. Και ο Ντάντας για τον Αλμέϊδα είναι παίκτης προοπτικής, απαραίτητος ειδικά στα ματς με θεωρητικά κατώτερους αντιπάλους που πρέπει να ξεκλειδώσουν…


Ο Νέλσον Ολιβέϊρα παρότι ο Λουτσέσκου επιμένει να τον ανανεώσουν δεν θα μένει στον ΠΑΟΚ.

Με τα σημερινά δεδομένα έχει “τελειώσει” και μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του από την Τούμπα.

Απόφαση Σαββίδη κι ας υποστηρίζει ο Ρουμάνος τεχνικός πως με αυτά τα λεφτά δεν μπορούν να βρουν καλύτερο σέντερ φορ απο τον Πορτογάλο και κυρίως πως δεν θα χρειαστεί να τον εκπαιδεύσει απο την αρχή στο στυλ της ομάδας. Δεν είναι τυχαίο πλέον πως ο Ολιβέϊρα δεν ξεκινάει στα ματς του “δικεφάλου” και έχει γίνει αλλαγή του Μπράντον Τόμας…


Ο Κάργας μετά το “εγκληματική” αποβολή του στο ξεκίνημα του ντέρμπι με την ΑΕΚ και παρά την συγνώμη του σε όλους στην Τούμπα, πήρε τελικά πάνω όλο το ανάθεμα και το “στίγμα”. Μάλιστα ο Λουτσέσκου ήταν εκείνος που τον τελείωσε νωρίτερα απο το φινάλε της σεζόν, στέλνοντας τον να προπονείται με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Με δική του εντολή δηλαδή… υποβιβάστηκε ενώ ο Ρουμάνος ξεκαθάρισε στην διοίκηση πως δεν τον θέλει την νέα σεζόν κι ας έχει συμβόλαιο. Που θα τον στείλουν από τον ΠΑΟΚ; Με…φύλλο πορείας για τον “φιλικό” Πανσερραϊκό που επιστρέφει στην Super League, του “ΠΑΟΚτζή” κόουτς Παύλου Δερμιτζάκη!


Ο Λουτσέσκου έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και buy out 7.000.000 ευρώ! Βέβαια κάποιοι – που τον ξέρουν καλά – υποστηρίζουν πως ο Ρουμάνος έχει αρχίσει να ξενερώνει. Οι λόγοι;

Το γεγονός πως ο Ιβάν Σαββίδης (έχουν ακόμη καλή σχέση και απευθείας επικοινωνία) διοικεί από το Ροστόφ, πως ο ΠΑΟΚ πλέον δεν έχει το “πέπλο προστασίας” παρασκηνιακά και διαιτητικά που ζητάει ο κόουτς (και είχε στην προηγούμενη θητεία του) και κυρίως πως δεν μπαίνουν χρήματα στην ομάδα για μεταγραφές, με αποτέλεσμα να πρέπει να δουλεύει και να αναδεικνύει ταλαντούχους/”στοιχήματα” (δεν είναι το καλυτερό του).

Συν το ότι τον… βάζουν στην μέση αφού ήδη του έχουν στείλει δυο μεταγραφικές λίστες με παίκτες, μια η πλευρά του υιού Σαββίδη και μια αυτή του Μπότου για να διαλέξει!!


Προφανώς η πλευρά Σαββίδη κι άνθρωποι στον Οργανισμό ΠΑΟΚ έχουν αντιληφθεί πως κινδυνεύει να “χαλάσει” ο… ψυχισμός του Ραζβάν Λουστέσκου. Και ότι αν χαθεί το Κύπελλο Ελλάδας ίσως υπάρξει “θέμα” κι ας υπάρχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2024!!

Για αυτό τον λόγο ο Ιβάν μαζί με την Γκοντσάρεβα έκαναν ήδη κίνηση προσέγγισης του Λουτσέσκου, με μια πρόταση πρόωρης ανανέωσης/επέκτασης του συμβολαίου του ως το 2026!!

Η πληροφορία/αποκάλυψη της στήλης είναι 110% τσεκαρισμένη, ο ΠΑΟΚ ζήτησε απο τον Λουτσέσκου να συζητήσουν και να συμφωνήσουν απο τώρα για το νέο του συμβόλαιο. Αν δεν κάνω λάθος πάντως, στην παρούσα φάση ο Ρουμάνος κόουτς περισσότερο προσπαθεί να κερδίσει χρόνο!!!

Διαβάστε περισσότερα