Σοκ προκαλεί η είδηση ότι αυτοκτόνησε οδοντίατρος η οποία βρισκόταν σε αναστολή!

Πιο συγκεκριμένα, η 36χρονη οδοντίατρος βρισκόταν σε αναστολή, αφού είχε αρνηθεί τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Αυτοκτόνησε οδοντίατρος που βρισκόταν σε αναστολή

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις διαμαρτυρόμενων υγειονομικών η 36χρονη οδοντίατρος έμεινε για περισσότερο από έναν χρόνο εκτός επαγγελματικού στίβου επειδή δεν δεχόταν να εμβολιαστεί και «βρέθηκε σε αδιέξοδο και οικονομική ασφυξία».

Από το πρωί, δεκάδες υγειονομικοί αποχαιρετούν με συγκινητικές αναρτήσεις την 36χρονη Χρυσάνθη που οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.

Μάλιστα, αρκετοί δημοσιεύουν φωτογραφίες με την 36χρονη να πρωτοστατεί στις διαμαρτυρίες των υγειονομικών που έμειναν ξαφνικά χωρίς εισόδημα, βίωσαν την επαγγελματική περιθωριοποίηση και τον κοινωνικό στιγματισμό.

Αυτοκτόνησε οδοντίατρος που βρισκόταν σε αναστολή - Η 36χρονη είχε οδηγηθεί σε οικονομική «ασφυξία»

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας αναφέρθηκε και στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που έχουν μπει σε αναστολή και άφησε «ανοιχτό» το ενδεχόμενο να επανέλθουν νωρίτερα στην εργασία τους, σημειώνοντας πως γίνεται προσπάθεια να αυξηθούν τα χειρουργεία και υπάρχει πρόταση για απογευματινά χειρουργεία.

Για το ίδιο θέμα κ. Πλεύρης σημείωσε πρόσφατα: «Η απόφαση που έχουμε πάρει είναι ότι θα εξετάσουμε τα επιδημιολογικά δεδομένα του Οκτωβρίου και εντός του Οκτωβρίου θα παρθεί απόφαση και για τα τεστ τα οποία θα γίνονται, αν θα συνεχίσουν και σε ποιον βαθμό, καθώς επίσης και για την τύχη των ανεμβολίαστων υγειονομικών. Δηλαδή, αντί η απόφαση να παρθεί στα τέλη του χρόνου, θα εξετάσουμε τα επιδημιολογικά δεδομένα του Οκτωβρίου και με βάση αυτά τα επιδημιολογικά δεδομένα θα παρθεί απόφαση αν θα επιστρέψουν ή όχι νωρίτερα».

 

Διαβάστε ακόμη: