Στο εμπορικό συγκρότημα River West στη Λ. Κηφισού στο Αιγάλεω, έπεσε ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να σπάσει βιτρίνα καταστήματος. Από θαύμα πάντως δεν υπήρξε ατύχημα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο οδηγός του αυτοκινήτου έσπασε την προστατευτική μπάρα του πάρκιγκ και στη συνέχεια το όχημα έπεσε στo κατάστημα. Ο χώρος έχει εκκενωθεί, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι Αρχές ακινητοποίησαν τον οδηγό του αυτοκινήτου και έχει συλληφθεί.

«Είμαι απεσταλμένος του Θεού», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς λίγα λεπτά μετά τη σύλληψή του και αφότου είχε σφηνωθεί με το αμάξι σε μια σκάλα του ισογείου.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το «Πρώτο Θέμα»:

https://www.youtube.com/watch?v=YJTPpyZWsQw&t=9s&ab_channel=ProtoThema

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έλεγε διάφορα ασυνάρτητα στους αστυνομικούς ενώ το αυτοκίνητο που προκάλεσε την αναστάτωση ήταν νοικιασμένο στο όνομά του.

Από την εισβολή του αυτοκινήτου στο πολυκατάστημα River West προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε 3 εμπορικά καταστήματα καθώς και στους τοίχους του ισογείου.

Αυτοκίνητο έπεσε στο εμπορικό River West - Από θαύμα δεν υπήρξε ατύχημα

River West: Η λειτουργία επανήλθε άμεσα, δεν υπήρξαν τραυματίες

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του εμπορικού κέντρου, από το περιστατικό δεν σημειώθηκε τραυματισμός, συμπληρώνοντας πως η λειτουργία επανήλθε άμεσα.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε συνέχεια συμβάντος κατά το οποίο οδηγός παραβίασε την είσοδο προκαλώντας περιορισμένες υλικές ζημίες στο RIVER WEST, επιβεβαιώνουμε ότι δεν υπήρξαν τραυματίες. Ο χώρος του εμπορικού εκκενώθηκε προληπτικά ταχύτατα, ενώ η λειτουργία του εμπορικού επανήλθε άμεσα μόλις ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες ενέργειες από τις Αρχές με τις οποίες συνεχίζουμε να είμαστε σε πλήρη συνεργασία».

Αυτοκίνητο έπεσε στο εμπορικό River West - Από θαύμα δεν υπήρξε ατύχημα

 

Εκπρόσωπος της διαχείρισης του εμπορικού κέντρου, ανέφερε: «Είχαμε ένα περιστατικό με ένα αυτοκίνητο που πέρασε στον εσωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου. Ευτυχώς είχαμε μόνο υλικές ζημιές. Η ασφάλεια κινητοποιήθηκε άμεσα και εκκενώθηκε το συγκρότημα από επισκέπτες, πελάτες και εργαζομένους».