Στο μυαλό των περισσοτέρων από εμάς η παραμονή μας σε ένα σπίτι μέσω της διάσημης πλατφόρμας διαμοιρασμού κοινώς Airbnb, είναι συνώνυμη με ένα κόστος σαφώς μικρότερο από το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Αυτό άλλωστε στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του το έκανε τόσο πετυχημένο.

Βέβαια τα χρόνια  πέρασαν οι συνήθειες αλλάζουν έτσι και στην πλατφόρμα εκτός από οικονομικές προτάσεις διαμονής άρχιζαν να εμφανίζονται πλέον και πιο ακριβές προτάσεις διαμονής για πιο παχυλά πορτοφόλια.

Ψάχνοντας λοιπόν κάποιος που έχει βαρεθεί να πηγαίνει σε συνηθισμένα ακίνητα της πλατφόρμας μπορεί να καταλήξει στην Βίλα Casa Tau στο Μεξικό στην περιοχή Πούντα Μίτα. Η Βίλα διαθέτει 12 υπνοδωμάτια με αντίστοιχα 12 μπάνια, υδρομασάζ, γυμναστήριο και σπα.

Βίλα Casa Tau 

Η δυνατότητα της τραπεζαρίας να φιλοξενεί 20 άτομα και η μεγάλη εξωτερική πισίνα συνοδεύουν τα ατού της Βίλας.  Επίσης μέσω ενός ιδιόκτητου μονοπατιού μπορείτε να κατευθυνθείτε στην αμμώδη παραλία που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την Βίλα Casa Tau.

H Βίλα Casa Tau βρίσκεται σε μία ιδιόκτητη έκταση 1.500 στρεμμάτων στο Μεξικό στα νοτιοδυτικά και μέχρι στιγμής έχει φιλοξενήσει πλήθος celebrities όπως Beyonce, Lady Gaga κλπ. Σπεύσατε !!!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες για τη Βίλα Casa Tau  εδώ