Το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” διεκόπη οριστικά μετά από την πτώση του Χουάνκαρ έπειτα από κροτίδα που έσκασε κοντά του στη διάρκεια του δεύτερου μέρους.

Ο πρώτος κύκλος εξετάσεων στο “ΥΓΕΙΑ” στον οποίο υποβλήθηκε ο Χουάνκαρ το βράδυ της Κυριακής (22/10), επιβεβαίωσε το σοβαρότητα της κατάστασης και του προβλήματος στον Ισπανό μπακ.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα διαρρέουν κι ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση για την ιατρική γνωμάτευση, έχει υποστεί διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής στο αριστερό αυτί, δικαιολογώντας τα συμπτώματα αστάθειας, ιλίγγου και ναυτίας που αισθανόταν ο Χουάνκαρ μετά το συμβάν, όντας αδύνατον να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

Ο Χουάνκαρ παραμένει και το πρωί της Δευτέρας (23/10) στο “ΥΓΕΙΑ”, προκειμένου να ολοκληρώσει τον κύκλο όλων των απαραίτητων εξετάσεων στις οποίες θα πρέπει να υποβληθεί.

Θυμίζουμε ότι ο γιατρός του ντέρμπι, Χρήστος Γώγος, τοποθετήθηκε με ανάρτηση μετά τις εξελίξεις στο Καραϊσκάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν άλλαξε ποτέ την αρχική του γνωμάτευση.

Μάλιστα από το πρωί έχει έρθει στην επιφάνεια και η εν λόγω γνωμάτευσή του:

«Κατά τη διάρκεια του ατυχήματος του παίκτη με αρ. 3 (Juankar) 4min από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και ενώ προθερμένονταν για μία πιθανή αλλαγή. Κατά τη στιγμή αυτή μια κροτίδα έσκασε κοντά του προκαλώντας την προσωρινή απώλεια ακοής στο (αρ) αυτί του.

Δεν μπορούσε να σταθεί ή να σηκωθεί και μέσα στο γήπεδο είχε οριζόντιο νυσταγμό λόγω του θορύβου (από την κροτίδα). Ζήτησα να μεταφερθεί στο ιατρείο πράγμα που έγινε.

Στο ιατρείο ο ασθενής είχε αστάθεια ακόμα και καθώς και έκπτωση ακοής.

Παρουσία και των άλλων δύο γιατρών των ομάδων τον επανεξετάσαμε στα επόμενα 60 min και διαπιστώσαμε πως ο παίκτης βελτιώθηκε ως προς την ακοή του, αλλά δεν μπορούσε να σηκωθεί.

Ο παίκτης φαίνεται κατά τη γνώμη μου νευρολογικά εντάξει, αλλά μη έχοντας τα κατάλληλα εργαστηριακά μέσα στο ιατρείο δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ικανός ή δεν είναι για να παίξει.

Ο παίκτης και η ομάδα του θέλουν να τον διακομίσουν σε νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο.

Κλινικά κατά τη γνώμη μου δεν έχει νευρολογικό έλλειμμα, αλλά ο παίκτης και η ομάδα του θέλουν να τον διακομίσουν σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις (ΩΡΛ, κλπ)».

Διαβάστε ακόμη: