Τιμωρία μιας αγωνιστικής επιβλήθηκε στους Κέντρικ Ναν, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Ματίας Λεσόρ, για όσα συνέβησαν στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό.

Στα τέλη του δευτέρου δεκαλέπτου υπήρξε ένταση αρχικά μεταξύ Κέντρικ Ναν και του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενώ στην εξίσωση μπήκε και ο Ματίας Λεσόρ. Οι δυο πρώτοι αποβλήθηκαν από το παιχνίδι, ενώ ο Γάλλος σέντερ χρεώθηκε με τεχνική ποινή.

-----------------

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

Επιβάλλεται στον Tayler Dorsey, καλαθοσφαιριστή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ), ποινή αποκλεισμού (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000,00) ευρώ, για το πειθαρχικό παράπτωμα της δυσφημιστικής συμπεριφοράς για το άθλημα, ήτοι για απώθηση με ορμή των αθλητών και του διαιτητή που τον συγκρατούσαν και για επιθετική προσέγγιση αντίπαλου αθλητή, η οποία εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR), που διεξήχθη την 30-3-2026.