Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην πόλη Traiskirchen, περίπου 32 χιλιόμετρα νότια της Βιέννης, όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας σοβαρά μια γυναίκα, προτού δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Αυστρίας, ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή με όχημα μετά το αιματηρό συμβάν, όμως εντοπίστηκε αργότερα νεκρός σε έναν κοντινό αμπελώνα. Εκτιμάται ότι αυτοκτόνησε.

Η γυναίκα διακομίστηκε με ελικόπτερο επειγόντων περιστατικών σε νοσοκομείο της Βιέννης, ενώ το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών του κρατιδίου της Κάτω Αυστρίας έχει αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστά περαιτέρω στοιχεία.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, πριν τους πυροβολισμούς είχε προηγηθεί έντονος καβγάς μεταξύ των τριών εμπλεκόμενων προσώπων. Ο φερόμενος ως δράστης, 67 ετών και αυστριακής καταγωγής, φέρεται να βρισκόταν σε άδεια από τις φυλακές και να είχε στην κατοχή του παράνομα το όπλο με το οποίο διαπράχθηκε το έγκλημα, σύμφωνα με την εφημερίδα Kronen Zeitung.

Διαβάστε ακόμη: