Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Πέτρος Κουσουλός και η αγαπημένη του Ευαγγελία, ρο απόγευμα του Σαββάτου (19/10), με το ζευγάρι να βαφτίζει και την κόρη του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλώντας στην κάμερα του “Χαμογέλα και Πάλι” σημείωσε πως “Τα συναισθήματα είναι χαράς και συγκίνησης. Αφενός η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη στην μπέμπα μας την οποία θα βαπτίσουμε σήμερα και κατ’ επέκταση θα γίνει ο γάμος με την Ευαγγελία. Είναι μια συγκινητική ημέρα. Το κάνουμε σε κλειστό κύκλο αλλά έχουν μαζευτεί όλοι οι φίλοι, συνάδελφοι, συνεργάτες που θέλουμε να μοιραστούμε τη χαρά. Το χριστιανικό της όνομα θα είναι Εμμέλεια και θα την φωνάζουμε Έλια!”

Αναφορικά με τις φήμες που ήθελαν να έχει γίνει λάθος με τις προσκλήσεις του γάμου και να ζητούν από καλεσμένους να μην δώσουν το παρών, ο Πέτρος Κουσουλός ξεκαθάρισε ότι “Αυτά που ακούστηκαν ήταν υπερβολές, πήγαν όλα κατ’ ευχήν. Υπήρχε μια αλλαγή τελευταίας στιγμής λόγω καιρού που δεν μπορούσαμε να το κάνουμε σε ανοιχτό χώρο και περικόψαμε κάποιους καλεσμένους. Δεν υπήρξε θέμα με τις προσκλήσεις, μην κάνουμε την τρίχα τριχιά. Αναγκαστικά έγινε μια περικοπή! Αυτά που ακούστηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ειπώθηκαν τερατώδη πράγματα! Με στεναχωρούν γιατί σήμερα είναι μια χαρούμενη μέρα και προέχει η βάπτιση της μπέμπας και κατ’ επέκταση ο γάμος με την Ευαγγελία”.

Μιλώντας για τη φετινή επαγγελματική του εμπειρία, ως τώρα, ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι “Είναι μεγάλο στοίχημα για εμάς η μεσημεριανή ζώνη, χρειάζεται να βελτιώσουμε πράγματα. Είναι ένα τεστ, είναι μια δοκιμασία. Έχω εμπιστοσύνη στους συνεργάτες και θα πάμε καλά! Όποιος λέει ότι δεν ασχολείται με τα νούμερα τηλεθέασης, λέει ψέματα!”