Ο Πύρρος Δήμας, τέσσερα χρόνια μετά την απώλεια της γυναίκας του, φαίνεται πως είναι ερωτευμένος ξανά. Πάντα διακριτικός και μετρημένος ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών βρέθηκε σε εκδήλωση και συνοδευόταν από την Αφροδίτη Σκαφίδα, με την οποία είναι ζευγάρι.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ο Πύρρος Δήμας εδώ και λίγο καιρό έχει σχέση και η γυναίκα που του «έκλεψε» την καρδιά την ξέρουμε και την έχουμε δει στην τηλεόραση! Ο λόγος για την πρώην παίκτρια του Survivor, την Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του Survivor με την Κατερίνα Δαλάκα!

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ το ζευγάρι βρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη. Τόσο ο Πύρρος Δήμας όσο και η Αφροδίτη Σκαφιδά δεν έκαναν καμία δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο κόσμος του αθλητισμού γνωρίζει την 39χρονη από την ενασχόλησή της με το άλμα επί κοντώ και το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε από τη συμμετοχή της στο Survivor.

Ποια είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι αθλήτρια του στίβου που αγωνίζεται με την ομάδα του Ολυμπιακού. Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1982. Ασχολείται με το άλμα επί κοντώ, στο οποίο μάλιστα κατείχε και το πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4,48μ που πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου τον Ιούνιο του 2005 στην Αθήνα.

Κατά την τρίτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στο ΟΑΚΑ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ με 4,55μ. στο άλμα επί κοντώ γυναικών. Η Αφροδίτη Σκαφίδα υπερέβη πρώτα τα 4,50μ και στη συνέχεια τα 4,55μ. για να καταρρίψει την προηγούμενη δική της κορυφαία επίδοση που ήταν 4,48μ. Κατέχει την 4η θέση σε επίδοση στην Ευρώπη και την 9η στον κόσμο το 2008. Στις 30 Ιανουαρίου 2010 έθεσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην διάρκεια ημερίδας κλειστού στίβου περνώντας τα 4,41μ.

Αφροδίτη Σκαφίδα: Η αθλήτρια και πρώην παίχτρια του Survivor που «έκλεψε» την καρδιά του Πύρρου Δήμα

Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2019 συμμετείχε στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης Survivor στον Σκάι όπου διαγωνίζονταν με την ελληνική ομάδα, αλλά λίγους μήνες αργότερα άλλαξε ομάδα και πήγε στην άσπρη ομάδα.

Κατάφερε να φτάσει στους τέσσερις φιναλίστ για την Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό και τελικώς πήρε την 4η θέση.