Προφυλακίστηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, το 31χρονο μοντέλο που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στη Γλυφάδα. Στην κατοχή της είχαν βρεθεί 35 γραμμάρια κοκαΐνης και πλέον η Αφροδίτη Μπάρμπα οδηγείται στην φυλακή.

Το μοντέλο, που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στη Γλυφάδα έχοντας κάτω από το κάθισμα του πολυτελούς αυτοκινήτου του 35 γραμμάρια κοκαΐνης, δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα, ότι δεν έχει καμία σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες.

Κατά την απολογία της, η οποία διήρκησε περίπου 2,5 ώρες η κατηγορούμενη έδωσε εξηγήσεις για το κακούργημα της προμήθειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και φέρεται να ενέμεινε στον ισχυρισμό ότι είναι αθώα και πως η κοκαΐνη, που ήταν χωρισμένη σε φιξάκια, τοποθετήθηκε στο όχημά της από τρίτα πρόσωπα.

Στο πλευρό της 31χρονης στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν εκτός από τους δικηγόρους της, μέλη της οικογένειάς της καθώς και μια ακόμη κοπέλα από το χώρο του μόντελινγκ που κατέθεσε στην ανακρίτρια ως μάρτυρας υπεράσπισής της.

Η μητέρα της κατηγορούμενης που όλη την ώρα περίμενε έξω από τα δικαστήρια, όταν έμαθε την απόφαση της ανακρίτριας και εισαγγελέα για προφυλάκιση της κόρης της, ξέσπασε λέγοντας τα εξής: «Η κόρη μου είναι αθώα, ο αλήτης που της την έστησε τη κλείνει μέσα μέσα με ένα παιδί, να το βρει από τον Θεό».

Η ίδια φίλησε την κόρη της όταν εκείνη έφευγε από το δικαστήριο συνοδεία αστυνομικής δύναμης για να μεταφερθεί στις φυλακές.

Η 31χρονη δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους.

Στη ΓΑΔΑ για μεγαλύτερη ασφάλεια μεταφέρθηκε το αυτοκίνητό της

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί φοβήθηκαν δολιοφθορά στο όχημα από πρόσωπα που ενδεχομένως επιχειρήσουν να αλλάξουν τα δεδομένα της δικογραφίας, γεγονός που δείχνει τη σοβαρότητα της υπόθεσης.

Αφροδίτη Μπάρμπα: Στη φυλακή οδηγήθηκε το μοντέλο

Έτσι, το Range Rover φυλασσόταν στη θέση στάθμευσης του διοικητή του Τμήματος, προκειμένου να βρίσκεται κάτω από το άγρυπνο μάτι των φρουρών για να αποφευχθούν τυχόν ύποπτες επισκέψεις, ενώ όπως φαίνεται στη φωτογραφία, είχαν τοποθετηθεί και μεταλλικά κιγκλιδώματα.

Το SUV, πριν λίγη ωρα μετεφέρθη στη ΓΑΔΑ για μεγαλύτερη ασφάλεια.