Ενα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα έλαβε χώρα στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ, με 5 νεκρούς, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί.

Το αεροπλάνο, ένα Westwind Astra, ήταν ιδιωτικό τζετ και τυλίχθηκε στις φλόγες κατά την συντριβή, όταν κατέπεσε λίγο πριν από τον διάδρομο προσγείωσης, καθώς επιχειρούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Η πολιτειακή αστυνομία της Βιρτζίνια αναφέρει ότι το αεροπλάνο έπεσε κοντά στον διάδρομο προσγείωσης, διέσχισε δέντρα πριν προσκρούσει σε μια πλαγιά. Σύμφωνα με την WSET, το αεροσκάφος δεν είχε αρχικά προγραμματιστεί να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο.

Από τους πέντε ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, ένας ήταν ο πιλότος, ένας άλλος ο πρώτος αξιωματικός και άλλοι τρεις ήταν επιβάτες, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί. Το παιδί ηλικίας 5-7 ετών αναφέρει το WSLS. Δεν έχουν βρεθεί επιζώντες, μεταδίδει η Daily Mail.

Aεροπορικό δυστύχημα στην Βιρτζίνια

Οι δυνάμεις άμεσης δράσης και διάσωσης βρέθηκαν αμέσως στο σημείο, συμπεριλαμβανομένου του γραφείου του σερίφη της κομητείας, της πολιτειακής αστυνομίας της Βιρτζίνια και της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η πολιτειακή αστυνομία της Βιρτζίνια ερευνά τη συντριβή μαζί με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) και την Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας (NHTSA).

Οι αστυνομικές αρχές έκλεισαν το αεροδρόμιο και ερευνούν τον τόπο του συμβάντος, αναζητώντας τα αίτια της συντριβής.

Διαβάστε ακόμη: