«Ο Μελισσανίδης πουλάει την ΑΕΚ» ανέφεραν ορισμένα δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρες, προσδίδοντας νέο ενδιαφέρον στα εσωτερικά ζητήματα της Ένωσης. Ορισμένοι άρχισαν να ψάχνονται. Υπάρχει ενδιαφερόμενος αγοραστής, θα είναι ο Καλτσίδης;

Το προσωνύμιο του Μελισσανίδη είναι «Τίγρης» και όχι «γατάκι»! Το αφεντικό της ΑΕΚ δεν είναι χθεσινός στην πιάτσα. Γνωρίζει πότε θα αγοράσει και πότε θα πουλήσει. Είναι γνωστό ότι αγοράζει φθηνά και πουλάει με υπεραξίες, κάτι που έχει φανεί στις δουλειές που έχει κλείσει εκτός ποδοσφαίρου. Δεν θα την… πατήσει τώρα στην ΑΕΚ!

Το όνειρό του είναι να τελειώσει το γήπεδο, η «Αγια Σοφιά» και να συνδέσει το όνομά του με αυτό. Ως τότε λοιπόν δεν πρόκειται να πουλήσει τις μετοχές του ούτε με… σφαίρες. Οι ενδιαφερόμενοι (αν υπάρχουν) θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα. Στο μυαλό του Μελισσανίδη δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από την ολοκλήρωση του γηπέδου. Τα άλλα θέματα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Βλέψεις για πρωτάθλημα δεν υπήρχαν από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά ο Μελισσανίδης δεν περίμενε ότι η ομάδα θα είχε αυτή την εικόνα και θα αναγκαζόταν να κάνει αλλαγές τόσο νωρίς. Ούτε βέβαια περίμενε αυτή την αντίδραση από τους οργανωμένους οπαδούς. Σαν αντιπερισπασμό λοιπόν, αλλά και για να μετρήσει αντιδράσεις, διοχέτευσε την είδηση περί αποχώρησης του από την ΑΕΚ.

Όταν λοιπόν, με το καλό, παραδοθεί  το γήπεδο και η ΑΕΚ θα μπει στο νέο της σπίτι, τότε μπορεί να ανοίξει η κουβέντα για την πώληση των μετοχών του Μελισσανίδη. Τότε που θα έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία…