Από εκεί που ήταν με το… ενάμιση πόδι εκτός ΑΕΚ, βρίσκεται προ των πυλών της παραμονής του και να του γίνει πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του. Για τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο ο λόγος που τους τελευταίους δύο μήνες έχει καταφέρει να κερδίσει τους πάντες στην ΑΕΚ τόσο με τη συμπεριφορά του, αλλά κυρίως με τις εμφανίσεις του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Βασιλαντωνόπουλος αγωνίστηκε λόγω των συνθηκών σε αρκετά παιχνίδια και τα πήγε περίφημα δίνοντας πολλές λύσεις στον Μανόλο Χιμένεθ και φαίνεται πως έπεισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι αξίζει να έχει μία θέση στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Ο Έλληνας αμυντικός συμπλήρωσε 22 παιχνίδια, συνολικά με την Ένωση έχει παίξει σε 28, και έχει τα περισσότερα από όλους τους δεξιούς μπακ της ομάδας πείθοντας ακόμη και τον Χιμένεθ ότι αξίζει να είναι στο ρόστερ.

Ετσι, οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο ώστε να παραμείνει στον Δικέφαλο ως μια έξτρα λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ παράλληλα μοιάζουν έτοιμοι να κινηθούν και για βασικό δεξιό μπακ, με τον Έλληνα αμυντικό όμως να υπολογίζεται κανονικότατα για τη νέα σεζόν.

Αυτό που μένει είναι να δούμε αν ο Βασιλαντωνόπουλος αποδεχθεί την πρόταση γιατί το τελευταίο διάστημα είχε αναθέσει στους εκπροσώπους του να του βρουν ομάδα στο εξωτερικό.

                                                        

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.