Βλάνταν Μιλόγεβιτς τέλος από την ΑΕΚ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ. Οι δύο πλευρές χώρισαν συναινετικά μετά από μια συνεργασία που κράτησε μόλις τέσσερις μήνες. Οι μουρμούρες και η αμφισβήτηση για τον Μιλόγεβιτς μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ στην Κρήτη-κυρίως με τον τρόπο που ήρθε αυτή- και την ήττα από τον ΠΑΟΚ είχαν δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα.

Παράγοντες της Ένωσης προσπαθούσαν να πείσουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να απομακρύνει τον Σέρβο προτού η ομάδα μείνει εκτός στόχων, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Τελικά η λύση ήρθε από την… Σαουδικη Αραβία! Σύμφωνα με το σερβικό, «24sedam» η Νταμάκ έχει κάνει πρόταση στον Μιλόγεβιτς με αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό και του έδωσε εν λευκώ να χειριστεί τις μεταγραφές. Ο Σέρβος έχει διαπιστώσει ότι δεν έχει πολλά ψωμιά στην ΑΕΚ και αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία. Έτσι σε συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΑΕΚ αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία τους, κάτι που στην παρούσα φάση εξυπηρετεί τις δύο πλευρές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοινώνουν την από κοινού συμφωνία τους για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σερβοέλληνα προπονητή για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Από την πλευρά του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε: «Συζήτησα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία να μην συνεχίσουμε μαζί. Πρόκειται για μια απόφαση, που κρίναμε ότι εξυπηρετεί αμοιβαία και τις δύο πλευρές. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία, τον κόσμο για τη στήριξη στο πρόσωπό μου και εύχομαι στην ΑΕΚ κάθε επιτυχία στο μέλλον».