Χειρότερα δεν γινόταν για τον Πάολο Φερνάντες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ακολουθούσε ένα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης ειδικού στη Σαραγόσα προκειμένου να είναι έτοιμος ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας της ΑΕΚ. Ωστόσο σε μια φάση της εκγύμνασης τραυματίστηκε σοβαρά στον αχίλλειο τένοντα (ολική ρήξη) και σύμφωνα με την διάγνωση πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα, πιθανότατα σήμερα, με δικό του γιατρό που είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Οι συγκεκριμένοι τραυματισμοί είναι η αλήθεια πως χρειάζονται πολύμηνη αποκατάσταση με τον Φερνάντες να είναι ο πλέον άτυχος «κιτρινόμαυρος» ποδοσφαιριστής αφού θα χάσει σίγουρα το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν που ακόμα δεν άρχισε!

Όπως είναι φυσικό η είδηση του τραυματισμού του Φερνάντες προκάλεσε σοκ στην ΑΕΚ που πρέπει να κάνει  αλλαγή στα μεταγραφικά της πλάνα και  υποχρεωτικά, πλέον, θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα πλάγιου επιθετικού.

Την ίδια ώρα φαίνεται ότι μηδενίζονται οι πιθανότητες παραμονής του Άμραμπατ που φαίνεται να προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία.

Διαβάστε περισσότερα