Τελικά είναι σοφό αυτό που λέει ο λαός: «Ποτέ μη λες ποτέ». Στην ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια μετά την κόντρα που είχε ξεσπάσει από τις δηλώσεις του Λουτσέσκου ότι «του κλέψανε το πρωτάθλημα», ο Ρουμάνος ήταν ανεπιθύμητο πρόσωπο για τους «κιτρινόμαυρους». Τώρα είναι πολύ πιθανό να γίνει η… κωλοτούμπα και να προσληφθεί στην τεχνική ηγεσία!

Σύμφωνα πάντα με όσα διαρρέουν τις τελευταίες μέρες ο Δημήτρης Μελισσανίδης το έχει πάρει απόφαση να προσλάβει τον Λουτσέσκου και μάλιστα έχει κάνει δύο συναντήσεις μαζί του και μίλησαν για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Ο Μελισσανίδης βρίσκεται προ αδιεξόδου γιατί καμία από τις προηγούμενες επιλογές προπονητών που έκανε δεν τον δικαίωσε.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ θέλει να δώσει τα ηνία σε έμπειρο προπονητή που να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν γιατί την επόμενη σεζόν υπάρχει και η Αγιά Σοφιά. Πως θα μπει στο νέο γήπεδο αν η ομάδα δεν πρωταγωνιστεί, δεν έχει στόχους να κατακτήσει. Η φετινή χρονιά ήταν καταστροφική και η έξοδος στην Ευρώπη δεν δείχνει ικανή να μετριάσει την απογοήτευση του Μελισσανίδη που είχε κάνει όνειρα στο ξεκίνημα της σεζόν. Έτσι και ο Μανόλο Χιμένεθ θα απομακρυνθεί ακόμα μία φορά από την τεχνική ηγεσία.

Στο πλαίσιο των αλλαγών θα αυξηθεί και το μπάτζετ της ομάδας, θα ενισχυθεί σημαντικά το ρόστερ της ομάδας και λόγο σε αυτό θα έχει ο νέος προπονητής.

Όσο για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς που είναι κι αυτός στη λίστα του Μελισσανίδη το ενδιαφέρον φαίνεται να ατονεί και ο Σέρβος θα αποτελέσει εναλλακτική λύση σε περίπτωση που κάτι «στραβώσει» με τον Λουτσέσκου.                                                                 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.