Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία; Αυτό είναι το ερώτημα που υφίσταται το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ αφού ο Ανδαλουσιάνος προπονητής θα… χαιρετίσει το καλοκαίρι ακόμα κι αν η Ένωση κατακτήσει το κύπελλο ή τερματίσει στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί τον διακαή πόθο του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά υπάρχει το… αμαρτωλό παρελθόν του Ρουμάνου που όταν ήταν στον ΠΑΟΚ είχε κατηγορήσει την ΑΕΚ για «κλεμμένο πρωτάθλημα», κάτι που έχει δημιουργήσει δυσαρέσκεια στις τάξεις της Ένωσης και κυρίως στους οπαδούς της.

Στο μυαλό του Μελισσανίδη υπάρχει πάντα το ερώτημα «πως θα τον δεχθούν οι φίλοι της ομάδας». Αν κάποιος μπορούσε να τον διαβεβαιώσει ότι οι αντιδράσεις θα ήταν ήπιες, το αφεντικό της ΑΕΚ θα είχε κλείσει τον Λουτσέσκου… χθες.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε επαφές με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ποιος όμως εκπροσωπεί τον Σέρβο προπονητή; Ο Ίλια Ίβιτς που απομακρύνθηκε πρόσφατα και όχι με κομψό τρόπο από την ΑΕΚ. Είναι λοιπόν εφικτό να κλείσει προπονητής που μανατζάρει ο Ίβιτς; Αν και στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, σύμφωνα με αυτά που ισχύουν είναι αρκετά δύσκολο να προχωρήσει η περίπτωση Μιλόγεβιτς, εκτός κι αν οι επαφές γίνονται με άλλον εκπρόσωπό του κι όχι με τον Ίβιτς.

Τέλος, υπάρχει και ένα τρίτο  ενδεχόμενο. Ο προπονητής να είναι από την Πορτογαλία. Αν όντως το διαθέσιμο μπάτζετ για προπονητή είναι κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ η ΑΕΚ μπορεί να κλείσει προπονητή από το «πάνω ράφι». Πάντως κρατήστε αυτό το ενδεχόμενο που όσο περνάνε οι μέρες συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες: να είναι ο νέος προπονητής Πορτογάλος ή Ισπανός κι όχι τα δύο ονόματα (Λουτσέσκου, Μιλόγεβιτς) που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.