Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκεται η ΑΕΚ! Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας, Kurir.

Το σχετικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας υποστηρίζει ότι οι ιθύνοντες της ΑΕΚ είναι σε σοβαρές διαπραγματεύσεις με τον πρώην προπονητή του Ερυθρού Αστέρα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, τονίζοντας μάλιστα ότι το συνολικό κόστος της συμφωνίας για τον Μιλόγεβιτς και το τεχνικό επιτελείο του θα ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ αλλά, όπως διευκρινίζεται, δεν πρόκειται αυτό να αποτελέσει πρόβλημα.

Το δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις με την Ένωση. Ο σύλλογος από την Αθήνα θέλει τον πρώην στρατηγό του Ερυθρού Αστέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι δυο πλευρές δείχνουν να μπορούν να συνυπάρξουν… Ο Σέρβος προπονητής είναι η επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες το όνομά του ακούστηκε και για τον Παναθηναϊκό. Στο οικονομικό ο Μιλόγεβιτς μαζί με τους συνεργάτες του κοστίζουν 1 εκατ. ευρώ, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ. Εάν ο Μιλόγεβιτς αναλάβει θα ξεκινήσει αμέσως προετοιμασία, ώστε η ομάδα να ανακάμψει αγωνιστικά», κατέληξε.