«Τρέχουν» οι μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ και αναμένονται εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών. Το πιθανότερο είναι να προχωρήσει άμεσα η μεταγραφή του Γιώργου Τζαβέλλα με τον οποίο θα υπάρξει επαφή τις επόμενες ώρες. Με τον έμπειρο αμυντικό υπάρχει συμφωνία, απομένει να βρεθεί η φόρμουλα και με την Αλάνιασπορ. Ο παίκτης έχει πολύ καλή σχέση με τη διοίκηση και αν χρειαστεί, η ΑΕΚ θα πληρώσει ένα ποσό στους Τούρκους για να του δώσουν την ελευθέρας.

Για τον Εντσάμ υπάρχει αναμονή για την τελική απόφαση της  Σέλτικ. Αν τον αφήσει ελεύθερο, είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ. Μένει ένα βήμα ακόμη, που είναι η απελευθέρωσή του από τους Σκωτσέζους».

Τέλος, στην περίπτωση του Αραούχο υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη, αλλά όχι ακόμα με τη Λας Πάλμας. Η Ένωση επιδιώκει να βρει την χρυσή τομή χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι τώρα. Οι Ισπανοί αποδεικνύονται «σκληρά καρύδια» στις διαπραγματεύσεις και δεν είναι διατεθειμένοι προς το παρόν να κάνουν πίσω γιατί θεωρούν ότι θα υπάρξουν κι άλλες προτάσεις για τον Αραούχο. Οι «κιτρινόμαυροι» θα περιμένουν αλλά όχι μέχρι τις 30 Αυγούστου που εκπνέει η μεταγραφική περίοδος.