Ο Ολιβιέ Εντσάμ, όπως όλα δείχνουν, πλησιάζει στην ΑΕΚ. Τα ευχάριστα μαντάτα για την Ένωση έρχονται από τη Σκωτία αφού, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, η Σέλτικ είναι έτοιμη να ελευθερώσει τον Εντσάμ προκειμένου να απαλλαγεί από το υψηλό κόστος του συμβολαίου του. Σύμφωνα με τη «Scottish Sun», η Σέλτικ είναι πιθανότατο ν’ αφήσει ελεύθερο τον παίκτη, με την «Ένωση» να περιμένει στη γωνία για να ενεργοποιήσει τη συμφωνία που έχει μαζί του.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Ολιβιέ Εντσάμ είναι έτοιμος να αφήσει τη Σέλτικ με μόνιμη μεταγραφή, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία 1 εκατ. λιρών με την ΑΕΚ.

Ο 25χρονος παραχωρήθηκε δανεικός τον Ιανουάριο αλλά δυστυχώς δεν βρήκε τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής στην Μαρσέιγ. Τα θετικά νέα για τους οπαδούς της Σέλτικ είναι ότι μια νέα μεταγραφή του Εντσάμ είναι πολύ κοντά.

Ο Εντσάμ έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο παίκτης θα μπορούσε να αποχωρήσει ως ελεύθερος, αν η Σέλτικ δεν ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του.  Η απομάκρυνσή του από την ομάδα θα ήταν ευεργετική για τα οικονομικά του συλλόγου, καθώς θα ξεφορτωθεί ένα μεγάλο συμβόλαιο. Δεν είναι ιδανική κατάσταση, αλλά η Σέλτικ πρέπει να κάνει ότι μπορεί ώστε ο Εντσάμ να παραχωρηθεί σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο».

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι ο εκπρόσωπος του Εντσάμ θα περιμένει κάποιες μέρες μέχρι να ανάψει το «πράσινο φως» για να πάει ο πελάτης του στην ΑΕΚ, γιατί ελπίζει ότι θα προκύψει κάποια καλύτερη πρόταση.