Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε ενημερώσει νωρίτερα με ανακοίνωσή της πως το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ επανορίστηκε για τις 19 Αυγούστου στις 21:45.

Η UEFA στην επίσημη ανακοίνωσή της είχε αρχικά αναφέρει πως βρισκόταν σε συνεννόηση με τις ομάδες για το πότε θα λάβει χώρα ο αγώνας αυτός με πιθανές ημερομηνίες τις 18 και 19 Αυγούστου, με την δεύτερη τελικά να είναι εκείνη που επικράτησε.

Λίγο αργότερα με ενημέρωσή της και η ΑΕΚ επιβεβαίωσε πως η UEFA επισημοποίησε τον ορισμό του παιχνιδιού των δύο ομάδων στην OPAP Arena για το Σάββατο 19/8.

Το ματς στο Ζάγκρεμπ θα λάβει χώρα κανονικά στις 15 Αυγούστου στις 21:00, όπως δηλαδή είχε εξ αρχής οριστεί.

Υπενθυμίζουμε πως το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα το βράδυ, αναβλήθηκε μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και την δολοφονία του οπαδού της «Ένωσης.

 

Εννέα προσαγωγές Κροατών χούλιγκαν γύρω από το ξενοδοχείο «President»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό επιπλέον ατόμων που συμμετείχαν στη χθεσινή επιδρομή των Κροατών χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία είχε σαν συνέπεια να δολοφονηθεί ο 29χρονος φίλος της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσούρης.

Σε αυτό το πλαίσιο, κατά πληροφορίες, οι αστυνομικοί προσήγαγαν εννέα Κροάτες, τους οποίους εντόπισαν στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο «President» στους Αμπελόκηπους.

Υπενθυμίζεται πως, σε έγγραφο που είχε σταλεί στην ΕΛ.ΑΣ. από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, αναφερόταν πως ορισμένοι Κροάτες χούλιγκαν οι οποίοι θα έφταναν στην Αθήνα, θα διέμεναν σε διάφορα καταλύματα, κυρίως πλησίον της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και για τον σκοπό αυτό οι έρευνες επικεντρώνονται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Διαβάστε ακόμη: